Nieuwe armaturen A Emotional Light

Dinsdag 28 maart 2023

A-Emotional Light is van 18Ė23 april aanwezig op vakbeurs Euroluce in MIlaan met een scala aan nieuwe armaturen.
Nieuwe armaturen A Emotional Light
Nieuwe armaturen A Emotional Light Nieuwe armaturen A Emotional Light Nieuwe armaturen A Emotional Light Nieuwe armaturen A Emotional Light Nieuwe armaturen A Emotional Light

De Spaanse verlichtingsfabrikant definieert zijn nieuwe filosofie 'Lighting Life’ als een manier om ruimtes, ervaringen, mensen en momenten te verlichten. A-Emotional Light toont in Milaan producten die voortkomen uit de samenwerkingen met nieuwe ontwerpers. Bovendien zijn er nieuwe formaten en mogelijkheden te zien binnen de in 2022 gepresenteerde collecties: Lea, Inn en Cambo.

  • Blossom (foto 1) is gemaakt van stalen gaas en ontworpen door Teresa Sapey + Partners. De tafellamp is een object dat zich opent, maar ook delicaat en vluchtig is. Zijn asymmetrische vorm en kleur verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de waarnemer.
  • Nebra (foto 2), van ontwerpstudio Cenlitros is een hangende ontwerp is een lineair stuk met horizontale proporties dat twee soorten verlichting combineert. Directe verlichting die van boven naar beneden komt en een tweede indirecte sfeerverlichting die gedempt en suggestief is. Het armatuur is flexibel en gemakkelijk te combineren in een serie.
  • Parga (foto 3) verenigt steen en licht. Het ontwerp door Cenlitros grijpt terug naar het gebruik van graniet voor functionele en decoratieve in binnenruimten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het neutrale kleurenpalet en de natuurlijke textuur. Deze lamp is gemaakt van drie afgedankte stukken van verschillende hoogte en diameter, gewonnen in Galicische steengroeven.
  • Cabana (foto 4, vernoemd naar de Galicische hutten) is gemaakt van 3D-textiel en ontworpen door Isaac Piñeiro. De lampenkap is gemaakt met behulp van de 3D-breimethode. Dit maakt het mogelijk om naadloze lampenkappen in drie dimensies te maken zonder overtollige stof te produceren. De aluminium kap, de stof en de zwaartekracht doen de rest. De lamp is verkrijgbaar in drie kleuren: elektrisch blauw, oranje en gebroken wit en eventueel in andere tinten.
  • Bold (foto 5), ontwerp door La Mamb, is een stuk met grote persoonlijkheid in elke ruimte die het inneemt. De lamp is gemaakt van triplex opaal glas en aluminium, het snijpunt van twee geometrische figuren, bol en ovaal, die organisch en natuurlijk overgaan van de ene naar de andere.
  • Anel is in eigen huis ontworpen. De twee stalen gaascilinders rond de lichtbron vormen een geheel van vlakken, diagonale lijnen, texturen en concentrische vormen die van Anel een stuk maken met een eigen esthetiek en elegantie.
A-Emotional Light wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum uit Leimuiden.


Links

www.a-emotionallight.com
www.arturo-alvarez.com
www.illum.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, verlichting, dim, halogeen, led, armatuur, #arturoalvarez, #abyarturoalvarez, #aemotionallight, #illum, #illumkunstlicht

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden