Koningin Maxima bezoekt Masterly

Maandag 27 maart 2023

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Koningin Maxima bezoekt Masterly Koningin Maxima bezoekt Masterly

Onder de titel ‘Masterly - The Dutch in Milano’ kunnen individuele designers, bedrijven en ontwerpbureaus deelnemen met een presentatie in dit prachtige Italiaanse neorenaissance paleis. Het Nederlands paviljoen is een baken van sublieme ontwerpkwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en innovatie. Een bundeling van krachten die aandacht en publiciteit trekt. Met een museale inrichting van de historische stijlkamers en imagopresentaties die opvallen te midden van honderden andere presentaties in het mekka voor design en mode. Hier zijn door curator Nicole Uniquole de prachtige collecties van ruim tachtig Nederlandse interieurontwerpers en -bedrijven bijeengebracht.

 

Ondernemerschap, netwerken en het vinden van nieuwe afzetmarkten staan centraal. Het Nederlands paviljoen genereert slagkracht door vernieuwende samenwerking tussen deelnemers en een inhoudelijke programmering voor pers en professionals.

 

Hare Majesteit Koningin Máxima gaat op dinsdag 18 april naar de officiële opening van de zevende editie van Masterly, the Dutch in Milano in Palazzo Giureconsulti.


De koningin gaat in gesprek over vakmanschap met een groep studenten van het Hout- en Meubileringscollege uit Rotterdam en Amsterdam. De opening van Masterly vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerkevent met vele ontwerpers, zakenmensen, hoogwaardigheidsbekleders en betrokkenen uit de culturele sector.

 

P.S. 18-04-2023: De toespraak (in het Engels) van Máxima.Links

www.masterly.nu
www.uniquole.nl
www.hmcollege.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, paviljoen, nederlands, uniek, curator, collecties, ontwerpen, ontwerpers, designers, studenten, vakmanschap, vakmensen, cultuur, designbeurs, paleis, neorenaissance, ontwerpkwaliteit, innovatie, merken, aandacht, publiciteit, #koninginmaxima, #masterly, #uniquole, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden