Succesvol MDXL 2023

Dinsdag 04 april 2023

Op maandag 3 april vond in De Woonindustrie de tweede editie van MDXL Project & Interieur plaats. Lezingen en gastexposanten richtten zich specifiek op architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs.
Succesvol MDXL 2023
Succesvol MDXL 2023 Succesvol MDXL 2023 Succesvol MDXL 2023

De sfeer was goed in Nieuwegein, de zon scheen en al vroeg in de ochtend was het atrium goed gevuld. Zowel gastexposanten als een aantal vaste standhouders toonden hier hun producten, toegesneden op contracttoepassing. Ellen van Vegten van De Woonindustrie (DWI): 'We hebben de organisatie van deze editie veel grootster aangepakt en zijn blij met de mooie partijen die zich vandaag lieten zien.' MDXL is bedoeld als jaarlijks terugkerend evenement.

 

In plaats van de eerder aangekondigde Jan de Jong was Edgar Belonje van Rockfon de eerste spreker van de dag (foto 1). Hij legde uit dat akoestiek overal om ons heen is en ons gedrag beïnvloedt. Een goede akoestiek is dus noodzakelijk om prettig in een ruimte te kunnen verblijven. Natuurlijk gaf hij ook diverse voorbeelden van toepassingen van Rockfon producten. De plafondplaten en wandpanelen van het bedrijf verbeteren de akoestiek en ‘dankzij de mogelijkheid van een naadloze afwerking wordt niet aan de look van de ruimte ingeboet’.

 

Standhouder Nordlux toonde in het atrium een selectie uit de verlichtingscollectie, die elders in DWI uitgebreider te zien is (foto 2). De Deense in- en outdoorverlichtingsfabrikant is sinds 2018 echt actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf is gaandeweg steeds meer projecten gaan doen, waarbij volgens vertegenwoordiger Ruben Lankhorst de betaalbare prijs van de designarmaturen een belangrijke rol speelt.

 

Vloerkledenwinkel was tijdens MDXL aanwezig met de nieuwste designs van Marie-Gon (foto 3) en Elvire Rombouts. Daarnaast was een greep te zien uit het enorm brede aanbod van het bedrijf. Dit bestaat uit vloerkleden van bekende labels, maar ook uit veel eigen collecties, veelal ontworpen door bekende designers. Ook specialiseert Vloerkledenwinkel zich in het op maat maken van vloerkleden, in een veelvoud van designs en kleuren, zodat elk project een uniek vloerkleed kan krijgen.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.vloerkledenwinkel.nl
www.nordlux.com
www.rockfon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur, #rockfon, #vloerkledenwinkel, #nordlux

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden