Mink weg bij Intr

Dinsdag 04 april 2023

Jacob Mink is na ruim 2,5 jaar weg bij groothandel Intr en sinds begin deze maand begonnen aan een nieuwe acquisitie uitdaging in de interieurbranche.
Mink weg bij Intr

Jacob Mink (foto; Linkedin) was sinds augustus 2020 als commercieel manager in dienst bij groothandel Intr. Vanaf gisteren, 3 april, is hij echter begonnen bij EK Living (voorheen Euretco) en Decorette als manager acquisitie en new business. EK Living is een in- en verkoopcombinatie die gelooft in de kracht van een retailer als lokale held. Decorette is een bekende woningtextielformule in Nederland.

Mink stelt graag een bijdrage te willen leveren om deze twee concepten nog succesvoller te maken en samen met zijn nieuwe collega’s aan dit doel te werken. Ook ziet hij er naar uit om kennis te maken met alle ondernemers. Daarvan zal hij er ook veel kennen: hij was eerder actief bij de formule-organisatie Concept & Companies, bekend van de formules Otak, Colors@Home en Voor Verf & Wonen.Links

www.decorette.nl
www.ek-retail.com/nl
www.colorsathome.nl
www.concepts-companies.nl
www.intr.nl
www.otak.nl
www.voorverfenwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubel, projectmeubel, kantoor, zorg, onderwijs, retail, winkel, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, showroom, personalia, #decorette, #eknetherlands, #ekliving, #ekretail, #colorsathome, #conceptscompanies, #intr, #otak, #voorverfenwonen

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden