Mink weg bij Intr

Dinsdag 04 april 2023

Jacob Mink is na ruim 2,5 jaar weg bij groothandel Intr en sinds begin deze maand begonnen aan een nieuwe acquisitie uitdaging in de interieurbranche.
Mink weg bij Intr

Jacob Mink (foto; Linkedin) was sinds augustus 2020 als commercieel manager in dienst bij groothandel Intr. Vanaf gisteren, 3 april, is hij echter begonnen bij EK Living (voorheen Euretco) en Decorette als manager acquisitie en new business. EK Living is een in- en verkoopcombinatie die gelooft in de kracht van een retailer als lokale held. Decorette is een bekende woningtextielformule in Nederland.

Mink stelt graag een bijdrage te willen leveren om deze twee concepten nog succesvoller te maken en samen met zijn nieuwe collega’s aan dit doel te werken. Ook ziet hij er naar uit om kennis te maken met alle ondernemers. Daarvan zal hij er ook veel kennen: hij was eerder actief bij de formule-organisatie Concept & Companies, bekend van de formules Otak, Colors@Home en Voor Verf & Wonen.Links

www.decorette.nl
www.ek-retail.com/nl
www.colorsathome.nl
www.concepts-companies.nl
www.intr.nl
www.otak.nl
www.voorverfenwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubel, projectmeubel, kantoor, zorg, onderwijs, retail, winkel, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, showroom, personalia, #decorette, #eknetherlands, #ekliving, #ekretail, #colorsathome, #conceptscompanies, #intr, #otak, #voorverfenwonen

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden