Mink weg bij Intr

Dinsdag 04 april 2023

Jacob Mink is na ruim 2,5 jaar weg bij groothandel Intr en sinds begin deze maand begonnen aan een nieuwe acquisitie uitdaging in de interieurbranche.
Mink weg bij Intr

Jacob Mink (foto; Linkedin) was sinds augustus 2020 als commercieel manager in dienst bij groothandel Intr. Vanaf gisteren, 3 april, is hij echter begonnen bij EK Living (voorheen Euretco) en Decorette als manager acquisitie en new business. EK Living is een in- en verkoopcombinatie die gelooft in de kracht van een retailer als lokale held. Decorette is een bekende woningtextielformule in Nederland.

Mink stelt graag een bijdrage te willen leveren om deze twee concepten nog succesvoller te maken en samen met zijn nieuwe collega’s aan dit doel te werken. Ook ziet hij er naar uit om kennis te maken met alle ondernemers. Daarvan zal hij er ook veel kennen: hij was eerder actief bij de formule-organisatie Concept & Companies, bekend van de formules Otak, Colors@Home en Voor Verf & Wonen.Links

www.decorette.nl
www.ek-retail.com/nl
www.colorsathome.nl
www.concepts-companies.nl
www.intr.nl
www.otak.nl
www.voorverfenwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubel, projectmeubel, kantoor, zorg, onderwijs, retail, winkel, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, showroom, personalia, #decorette, #eknetherlands, #ekliving, #ekretail, #colorsathome, #conceptscompanies, #intr, #otak, #voorverfenwonen

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden