Nieuw model Milano Bedding

Dinsdag 02 april 2024

Met het oog op de constante groei en evolutie van projecten, presenteert Milano Bedding de nieuwe Haden slaapbank op de meubelbeurs in Milaan.
Nieuw model Milano Bedding
Nieuw model Milano Bedding Nieuw model Milano Bedding

Dit nieuwe model Haden van Milano Bedding, met een lineair ontwerp versierd met een gewatteerde hoes, is ontworpen om veelzijdig te zijn en zich aan te passen aan verschillende inrichtings- en ruimtebehoeften. Esthetisch gezien is Haden een gastvrij daybed, met zachte en ronde vormen. Het frame is van metaal met een zwarte nikkel afwerking en zorgt voor een moderne touch. Haden kan worden bekleed met verschillende stoffen, die volledig te verwijderen zijn.

 

De slaapbank is verkrijgbaar met of zonder armleuningen en kan worden omgevormd tot een bed als de gebruiker de zitting naar zich toe trekt en de rugleuning laat zakken. Dan ontstaat een comfortabel Frans bed van 140x200 cm, dat minder ruimte in de kamer inneemt in vergelijking met banken met opening aan de voorkant. Om de functionaliteit compleet te maken, is er onder de stoel een opbergruimte om bijvoorbeeld kussens en beddengoed op te bergen.

 

Agent voor Milano Bedding is Van Lommel Collections uit Oostmalle.Links

www.interiorcollections.eu
www.milanobedding.it

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, slaapbank, boxspring, #vanlommel, #haden, #milanobedding, #interiorcollections

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden