Nieuw event Orderchamp

Vrijdag 02 juli 2021

Vanaf volgende week organiseert Orderchamp elke eerste week van de maand een nieuw evenement: Orderchamp Unveils.
Nieuw event Orderchamp

De nieuwe evenementen zijn bedoeld om de groeiende community van 40.000 retailers nieuwe en bestaande merken van Orderchamp te laten ontdekken. Het is volgens het digitale orderplatform de perfecte gelegenheid voor retailers om nieuwe merken te ontdekken, marges te verhogen en het inkooprisico te verkleinen. Veel merken nemen reeds deel aan Orderchamp Unveils, de afgelopen maanden heeft het inkoopplatform nog meer dan 500 nieuwe merken toegevoegd en verwacht dit in de komende periode nog met duizenden merken te doen.

 

Om het nieuwe programma te vieren, ontvangen deelnemers van maandag 5 juli t/m zondag 11 juli 15% korting op alle eerste bestellingen bij nieuwe merken en 10% korting op alle eerste bestellingen bij bestaande merken. De kortingen worden automatisch verrekend bij de check-out en zijn de hele week (van 5 t/m 11 juli) onbeperkt te gebruiken.

 

Eén van de nieuwere merken van Orderchamp is Punt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in posters en wanddecoratie. De posters zijn gedrukt op 250 grams premium papier van hoge kwaliteit en zijn leverbaar in verschillende afmetingen.Links

www.orderchamp.com
www.orderchamp.com/nl/store/punt

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #orderchampunveils, #punt

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden