Najaarsdata DWI bekend

Dinsdag 06 juni 2023

De zomer staat alweer voor de deur, maar in september vinden weer verschillende evenementen plaats. Van 10-13 september staan de Najaarsvakdagen gepland in De Woonindustrie.
Najaarsdata DWI bekend

Nog even een kleine samenvatting van de merken die nieuw zijn in het showroomcentrum, of zijn teruggekeerd. Een belangrijk toevoeging aan de slaapafdeling is de Recor Group. Het bedrijf komt met de merken Recor, Sofabed en Recor Bedding naar Nieuwegein. Gordijnstoffen worden vertegenwoordigd door de firma Royal Vriesco met het merk A House of Happiness. Oude bekenden die terugkeren zijn Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi. EM Living en Maxfurn hebben hun samenwerking met De Woonindustrie verlengd.

 

In de zomerperiode vinden geen wekelijkse Marketdays plaats. Van maandag 10 juli t/m vrijdag 1 september is De Woonindustrie daarom uitsluitend op afspraak te bezoeken. Vanaf maandag 4 september gaan de reguliere Marketdays weer van start.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden