Najaarsdata DWI bekend

Dinsdag 06 juni 2023

De zomer staat alweer voor de deur, maar in september vinden weer verschillende evenementen plaats. Van 10-13 september staan de Najaarsvakdagen gepland in De Woonindustrie.
Najaarsdata DWI bekend

Nog even een kleine samenvatting van de merken die nieuw zijn in het showroomcentrum, of zijn teruggekeerd. Een belangrijk toevoeging aan de slaapafdeling is de Recor Group. Het bedrijf komt met de merken Recor, Sofabed en Recor Bedding naar Nieuwegein. Gordijnstoffen worden vertegenwoordigd door de firma Royal Vriesco met het merk A House of Happiness. Oude bekenden die terugkeren zijn Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi. EM Living en Maxfurn hebben hun samenwerking met De Woonindustrie verlengd.

 

In de zomerperiode vinden geen wekelijkse Marketdays plaats. Van maandag 10 juli t/m vrijdag 1 september is De Woonindustrie daarom uitsluitend op afspraak te bezoeken. Vanaf maandag 4 september gaan de reguliere Marketdays weer van start.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden