Inspirerend randprogramma Imm

Vrijdag 02 juni 2023

Van 4-7 juni verandert Keulen in een internationale showcase voor de interieur- en designgemeenschap. Ook in de stad zijn er diverse activiteiten rondom design, lifestyle, architectuur, interieur en outdoor living.
Inspirerend randprogramma Imm

Internationale bezoekers kunnen volgens Koelnmesse een inspirerende vroege zomerweek verwachten met een groot aantal speciale aanbiedingen van de flagship stores van de stad en grote interieurwinkels, een Passagen-programma verspreid over vele districten, en aantrekkelijke nieuwe locaties zoals het Technikhof Kalk naast gevestigde spelers zoals het Makk en de Design Post.

 

Passagen, volgens de organisator Büro Sabine Voggenreiter het grootste evenement op het gebied van ‘urban design’, vindt plaats van 2 tot en met 7 juni en omvat meer dan 140 tentoonstellingen in heel Keulen. Het belooft een cross-over evenement te worden dat design, architectuur, interieurs en stedenbouw omvat. Er wordt nu ook aandacht besteed aan interieurdesign in de buitenlucht, tijdens openluchtshows en in de openbare ruimte, in tuinen en binnenplaatsen, op straat en op daken.

 

Bezoekers van de Imm Spring Edition kunnen nog twee andere hotspots in de directe en ruimere omgeving van Koelnmesse verkennen. Tijdens de Imm Spring Edition presenteert de Design Post diverse speciale tentoonstellingen en spannende nieuwe producten van de 34 exposerende merken. Een indrukwekkende bloemeninstallatie - een efemeer kunstwerk bestaande uit ongeveer 1.000 orchideeën - past bij het lentethema van de Imm Spring Edition. Gezien de warmere omstandigheden zal ook de buitenruimte een belangrijke rol spelen, met merkpartners Arper, Carl Hansen & Son, Ethimo, Habit, Marset, Prostoria, String Furniture, Thonet, Vestre en Wagner op het 800 m² grote buitenterras van de Design Post - met een feestje erbij.

 

Tijdens de Cologne Design Week 2023 presenteren creatieve geesten hun werk in Technikhof in de Keulse wijk Kalk. Op het terrein zijn al verschillende bedrijven gevestigd die creëren, ontwikkelen, plannen, produceren en opereren op het snijvlak van design, ambacht en technologie: Zwanzigzwanzig (concept.fotografie.design), Buschfeld Design (productie van industriële verlichting), Lill + Sparla (landschapsarchitectuur), Mosaico (productie van cementtegels) en Scherf Design (schoenontwerp).

 

Hier is de link naar toegangskaarten.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, #koelnmesse, #imm, #imm23, #imm2023, #immcologne, #dashaus, #IMM@home, #homemeetsspogaandgafa, #sleepcologne, #designpost

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden