Zuiver verkleint merkenportfolio

Woensdag 31 mei 2023

De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
Zuiver verkleint merkenportfolio

De Zuiver Group brengt het merkenportfolio terug van vier naar twee merken en gaat zich volledig focussen op Zuiver en Dutchbone, de twee grootste en meest bekende merken, evenals de white label collectie.

 

Het merk Banne werd in 2020 geïntroduceerd. Met vooruitstrevende Nederlandse designers, zoals Peter van de Water, Lex Pott, Roos Soetekauw en Europese fabrikanten, zocht Banne naar designoplossingen voor zo duurzaam en hoogwaardig mogelijke producten. Met succes. De circulaire outdoor fauteuil Bloom werd vorig jaar voor twee awards genomineerd en won twee Archiproduct Design awards: voor beste outdoor- en sustainability design.

Banne wordt nu geïntegreerd in het merk Zuiver. De opgedane kennis en ervaring met betrekking tot circulaire designprincipes kan in Zuiver op grotere schaal worden doorgevoerd om zo meer impact te maken. Vanaf eind 2023 wordt de Banne collectie onder de naam Zuiver verkocht.

 

Omwille van focus op hun twee grootste merken en inspelende op de huidige marktsituatie, heeft Zuiver besloten om niet verder te gaan met de funky en rebelse collectie Bold Monkey. Alle opties worden op dit moment onderzocht. Zuiver staat open voor gesprekken met externe partijen die het merk met meer focus kunnen doorontwikkelen. Vooralsnog zal er niks veranderen voor de dealers en consumenten, ook de webshop blijft zijn digitale deuren open houden.

 

Het 25-jarig jubileum van de Zuiver Group wordt gevierd tijdens de jaarlijkse huisshow in juni. Deze vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 26 juni op het internationale hoofdkantoor in Westzaan.Links

www.banne.com
www.boldmonkey.com
www.dutchbone.com
www.zuiver.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, designers, #zuiver, #banne, #boldmonkey, #dutchbone, #whitelabel

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden