Mflor groots op Incoda

Woensdag 06 september 2023

Naast met een eigen stand op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem van 24-26 september is Mflor ook zichtbaar op tal van andere activiteiten op deze vakbeurs.
Mflor groots op Incoda

Uiteraard is de PVC-vloerenspecialist Mflor dit jaar weer aanwezig met een eigen stand op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) van organisator Easyfairs in de Evenementenhal in Gorinchem. Door de andere indeling van de beursvloer heeft Mflor een andere plek gekregen (standnummer E114), direct naast het Interieur Festival, centraal in de hal. Op de stand zal de nieuwe collectie uitgebreid zichtbaar zijn, is er nieuws over duurzame vloeren en wordt veel aandacht gegeven aan inspiratie voor nieuwe interieurs.

 

Maar ook bij andere activiteiten is het merk zichtbaar op de beurs. Uiteraard bij de groothandelpartners Peitsman en Intr, die de collecties ook zullen tonen inclusief de noviteiten. Ook op de vloer zullen Mflor vloeren getoond worden.

 

Op het Interieur Festival, dit jaar een centraal punt midden op de beursvloer, wordt een tweetal stijlkamers getoond. In de woonkamer wordt een hele speciale Mflor vloer gelegd, die laat zien welke mogelijkheden het merk biedt voor de consument. En uiteraard passend in de gekozen stijl van deze presentatie.

 

Ook de nieuwe vakmensen gaan aan de slag met de producten van Mflor. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Woning- en Projectstoffering (NKWP) gaan studenten Interieurvakman op maandag 25 september aan de slag met onder andere een visgraatvloer uit de Mflor Parva-collectie. Dit maakt onderdeel van een opdracht met meerdere materialen, een mooie uitdaging voor deze vakmensen in opleiding.

 

Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.mflor.com
www.interieurcollectiedagen.nl
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.interieur-vakman.nl
www.easyfairs.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, beurs, exposant, stand, stijlkamer, kampioenschappen, groothandels, vakmanschap, opdracht, collectie, interieurfestival, vernieuwd, duurzaam, display, visgraat, parva, opleiding, uitdaging, #incoda, #interieurcollectiedagen, #mflor, #peitsman, #intr

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden