Nieuw babymerk Vipack

Dinsdag 05 september 2023

Vipack uit Ooigem (nabij Wielsbeke) introduceert een nieuw premium brand. Jaxx Furniture zal zich voornamelijk op het babysegment richten.
Nieuw babymerk Vipack
Nieuw babymerk Vipack Nieuw babymerk Vipack

Familiebedrijf Vipack is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van meubels voor kinderen en jongeren. Het nieuwe merk van het bedrijf richt zich exclusief op de babymarkt. Jaxx Furniture is volgens het bedrijf een innovatief en baanbrekend merk dat is ontworpen om ouders en baby's een optimaal comfort en gemak te bieden.

 

Vipack is ervan overtuigd dat Jaxx een gamechanger zal zijn in de baby-industrie, met een sterke focus op het creëren van stijlvolle, functionele en veilige meubels voor baby's. Het assortiment omvat een verscheidenheid aan producten, waaronder babybedjes, commodes, kledingkasten en schommelstoelen. Bij de ontwikkeling van de meubelen is extra aandacht besteed aan details zoals ergonomie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van een stevige constructie en niet-giftige materialen tot veilige bevestigingen en gladde afwerkingen.

 

De collectie Smile combineert volgens de firma tijdloze elegantie met een vleugje natuurlijke charme. In de serie bevinden zich een baby- en peuterbed, commode en kledingkast met drie laden. Alle items zijn gemaakt van wit gelakte MDF en afgewerkt met Scandinavische grenen poten. Voor de veiligheid heeft deze collectie afgeronde randen.

 

Het nieuwe merk is voor het eerst te zien Kind und Jugend-beurs in Keulen (van 7-9 september), maar Vipack staat ook op Meubelbeurs Brussel (5–8 november). Nog een ander nieuwtje: Inge Van Dooren is vanaf nu de handelsagent van Vipack op de Belgische markt. Zij is bereikbaar via: iva@vipack.be.Links

www.vipack.be
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden