Meister vernieuwt laminaatcollectie

Vrijdag 27 maart 2020

Het laminaat aanbod van Meister wordt volledig vernieuwd en krijgt de naam MeisterDesign.laminate. Dankzij het Aquasafe-systeem (4h) en Aquasafe-systeem + (24h) is het laminaat nu bestendig tegen water en dus geschikt voor vochtige ruimtes.
Meister vernieuwt laminaatcollectie
Meister vernieuwt laminaatcollectie Meister vernieuwt laminaatcollectie

Eerder meldden we al dat Meister dit voorjaar met nieuwe Rigid Core en MeisterDesign collecties komt. Het bedrijf introduceert echter ook acht nieuwe MeisterDesign.laminate-collecties.

 

De collecties LL 250 (S) en LD 250 zijn 10 mm dik en 12 mm bij geïntegreerde contactgeluiddemping (gebruiksklasse 23|32) beide zijn ze 24 uur waterbestendig (foto 1). Laminaatvloeren uit de vier collecties LL 150 (S), LD 150 (foto 2), LC 150 en LB 150 bieden volgens Meister de grootste verscheidenheid in hun uiterlijk en formaat. Ze zijn 8 mm dik (10 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag) en geschikt voor zwaar woongebruik en gemiddeld projectgebruik. Deze vloeren zijn vier uur bestendig tegen water. De instapcollecties LD 55 en LC 55 hebben een dikte van 7 mm (8,5 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag) en gebruiksklasse 23|31.

 

Bij de nieuwe laminaatcollecties hoort een nieuw  POS-concept met showroomproducten voor een aantrekkelijke en opvallende productpresentatie (foto 3). Alle productstalen zijn voorzien van een individuele QR-code die direct naar de productpagina van Meister leidt. Daar staat voor ieder product naast alle technische details, ook een omvangrijke fotogalerij klaar.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesignlaminate

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden