Meer Umage verlichting

Vrijdag 05 mei 2023

Umage brengt meer licht in het huis met nieuwe verlichtingsontwerpen.
Meer Umage verlichting
Meer Umage verlichting Meer Umage verlichting

Geïnspireerd door speelse zonnestralen is deze verlichtingscollectie gecentreerd rond ontwerpen die het huis verlichten en volgens Umage het dagelijks leven inspireren. Komorebi (foto 1) is ontworpen door Magnus Nero & Ingemar Jönsson. In de lamp worden houten lamellen en textiel gecombineerd. De Komorebi collectie bestaat uit lampenkappen in verschillende vormen en maten, die gebruikt kunnen worden als vloer-, tafel- of hanglamp. De mini’s kunnen op een rij worden geplaats, of een Komorebi medium gecombineerd worden met een vloerstandaard om een vloerlamp te creëren. 

 

De geometrische lampenkappen Brighter Days, door Thor Høy, zijn gemaakt van massief messing en combineren een sierlijke en weelderige uitdrukking met een solide en statisch silhouet. Umage stimuleert interieurprofessionals om verschillen vormen te combineren. Brighter Days (foto 2) kan worden gebruikt boven een bijzettafel in de woonkamer of boven een aanrecht.

 

Around The World (foto 3, ontwerp door Luigi Vittorio Cittadini) is gemaakt van melkwit, mondgeblazen opaalglas met een vorm die doet denken aan een heteluchtballon. Around The World is verkrijgbaar in medium en mini en kan worden gecombineerd met zowel tafel- en staande verlichtingsstandaards als snoersets uit de accessoirecollectie van Umage.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage

Gerelateerd nieuws
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden