Meer Umage verlichting

Vrijdag 05 mei 2023

Umage brengt meer licht in het huis met nieuwe verlichtingsontwerpen.
Meer Umage verlichting
Meer Umage verlichting Meer Umage verlichting

Geïnspireerd door speelse zonnestralen is deze verlichtingscollectie gecentreerd rond ontwerpen die het huis verlichten en volgens Umage het dagelijks leven inspireren. Komorebi (foto 1) is ontworpen door Magnus Nero & Ingemar Jönsson. In de lamp worden houten lamellen en textiel gecombineerd. De Komorebi collectie bestaat uit lampenkappen in verschillende vormen en maten, die gebruikt kunnen worden als vloer-, tafel- of hanglamp. De mini’s kunnen op een rij worden geplaats, of een Komorebi medium gecombineerd worden met een vloerstandaard om een vloerlamp te creëren. 

 

De geometrische lampenkappen Brighter Days, door Thor Høy, zijn gemaakt van massief messing en combineren een sierlijke en weelderige uitdrukking met een solide en statisch silhouet. Umage stimuleert interieurprofessionals om verschillen vormen te combineren. Brighter Days (foto 2) kan worden gebruikt boven een bijzettafel in de woonkamer of boven een aanrecht.

 

Around The World (foto 3, ontwerp door Luigi Vittorio Cittadini) is gemaakt van melkwit, mondgeblazen opaalglas met een vorm die doet denken aan een heteluchtballon. Around The World is verkrijgbaar in medium en mini en kan worden gecombineerd met zowel tafel- en staande verlichtingsstandaards als snoersets uit de accessoirecollectie van Umage.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden