Verfijnd hout

Donderdag 04 mei 2023

Decospan lanceert Shinnoki. Een nieuwe collectie afgewerkte houten panelen met achttien dessins en van een hoge kwaliteit.
Verfijnd hout
Verfijnd hout Verfijnd hout Verfijnd hout

Met de vernieuwde Shinnoki collectie introduceert Decospan een collectie met een hoog kwaliteitsnivo. Robuuster dan ooit en met een ruime selectie aan dessins wordt de klassieke charme van hout gekoppeld aan het comfort van fineer.

 

Shinnoki is een eerbetoon aan hout en vakmanschap. Een combinatie van traditie, technologie en aandacht voor detail. De afgewerkte panelen worden vakkundig vervaardigd met behulp van innovatieve technieken, die een mooi en harmonieus eindresultaat garanderen. Ze brengen de schoonheid en warmte van massief hout tot leven.

 

Voor de nieuwe,matte afwerking worden geavanceerde afwerkingstechnieken gecombineerd met een diepere borsteling, waardoor de collectie zachter voelt dan andere producten. Het lakproces in zes lagen geeft het hout bescherming tegen kleine krasjes, en een verbeterde bescherming tegen vloeistoffen. Hierdoor zijn Shinnoki panelen een uitstekende optie voor horizontaal gebruik.

 

Met achttien dessins en een beschikbare collectie aan panelen, vellen en kattenbanden is het ideaal voor tal van toepassingen en geeft elke ruimte een unieke stijl.Links

www.decospan.com

Tags

nieuws, interieur, fineer, hout, fineerhout, panelen, stijlen, dessins, kleuren, kwaliteit, robuust, afwerkingtechniek, lakken, vellen, kattenbanden, bescherming, horizontaal, vakmanschap, eerbetoon, selectie, #decospan, #shinnoki

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden