Verfijnd hout

Donderdag 04 mei 2023

Decospan lanceert Shinnoki. Een nieuwe collectie afgewerkte houten panelen met achttien dessins en van een hoge kwaliteit.
Verfijnd hout
Verfijnd hout Verfijnd hout Verfijnd hout

Met de vernieuwde Shinnoki collectie introduceert Decospan een collectie met een hoog kwaliteitsnivo. Robuuster dan ooit en met een ruime selectie aan dessins wordt de klassieke charme van hout gekoppeld aan het comfort van fineer.

 

Shinnoki is een eerbetoon aan hout en vakmanschap. Een combinatie van traditie, technologie en aandacht voor detail. De afgewerkte panelen worden vakkundig vervaardigd met behulp van innovatieve technieken, die een mooi en harmonieus eindresultaat garanderen. Ze brengen de schoonheid en warmte van massief hout tot leven.

 

Voor de nieuwe,matte afwerking worden geavanceerde afwerkingstechnieken gecombineerd met een diepere borsteling, waardoor de collectie zachter voelt dan andere producten. Het lakproces in zes lagen geeft het hout bescherming tegen kleine krasjes, en een verbeterde bescherming tegen vloeistoffen. Hierdoor zijn Shinnoki panelen een uitstekende optie voor horizontaal gebruik.

 

Met achttien dessins en een beschikbare collectie aan panelen, vellen en kattenbanden is het ideaal voor tal van toepassingen en geeft elke ruimte een unieke stijl.Links

www.decospan.com

Tags

nieuws, interieur, fineer, hout, fineerhout, panelen, stijlen, dessins, kleuren, kwaliteit, robuust, afwerkingtechniek, lakken, vellen, kattenbanden, bescherming, horizontaal, vakmanschap, eerbetoon, selectie, #decospan, #shinnoki

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden