Maak jouw interieur compleet

Woensdag 30 november 2022

[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
Maak jouw interieur compleet

De basis voor een bepaalde inrichting heb je vaak wel in je hoofd. Ook weet je vaak wel welke meubels er ongeveer in de kamer moeten komen te staan. Toch lijkt het daarna nog niet helemaal af. Welke meubels maken je interieur compleet?

Verander jouw woonkamer
Je hebt vast een algemeen beeld van de woonkamer. Een bank, een tafel en misschien wat stoelen. Een kastje of kast, wellicht een televisie aan de muur of op een kast. Maar heb je ook wel eens aan een sta op stoel gedacht? Deze stoelen tillen jouw avondje voor de televisie of met een goed boek naar een heel ander niveau. Je ligt comfortabel en zet de stoel in de houding die jij fijn vindt.

Leuk voor in de keuken
Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een vaatwasser in de keuken. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de afwas na een heerlijke maaltijd. Je zet de vuile vaat gewoon in de machine en deze doet het werk. Heb je weinig ruimte, dan is dat geen probleem. Er zijn namelijk verschillende mini-vaatwasmachines te krijgen. Deze zet je neer op een plankje of op het aanrecht. Je kan er niet heel veel vaat in kwijt, maar het gaat je zeker helpen.

Koop dit voor in de slaapkamer
In de slaapkamer is maar één meubel echt belangrijk: het bed. De kamer is immers bedoeld om in te slapen. Uit onderzoek is gebleken dat je minder goed slaapt wanneer je op jouw bed ook gebruik maakt van je telefoon. Het lezen van een boek of het kijken van je favoriete serie in bed geeft hetzelfde effect. Overweeg daarom om een relaxfauteuil in je slaapkamer te zetten. Hier kan je nog rustig even op zitten voordat je echt gaat slapen. Rond hier je laatste zaken af en stap daarna tussen de dekens.

Mag niet ontbreken in de badkamer
Ook de badkamer kan soms wel wat extra’s gebruiken. Vooral in de koude wintermaanden kan het onprettig zijn om uit de warme douchecabine te stappen om je af te drogen. Zorg daarom voor een verwarmd handdoekenrek. Hier hang je je handdoek alvast aan op zodat deze tijdens het douchen lekker warm wordt. Bovendien droogt een natte handdoek in een mum van tijd op aan dit rek. Een perfecte toevoeging aan jouw badkamer!


[Sponsored artikel]Links

www.meubelzorg.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, zitmeubel, lounge, loungeset, bank, zit, stoel, fauteuil, relaxfauteuil, sta-op stoel, bankstel, #meubelzorg, #fauteuil, #relaxfauteuil, #staop, #staopstoel, #staophulp

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden