Maak jouw interieur compleet

Woensdag 30 november 2022

[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
Maak jouw interieur compleet

De basis voor een bepaalde inrichting heb je vaak wel in je hoofd. Ook weet je vaak wel welke meubels er ongeveer in de kamer moeten komen te staan. Toch lijkt het daarna nog niet helemaal af. Welke meubels maken je interieur compleet?

Verander jouw woonkamer
Je hebt vast een algemeen beeld van de woonkamer. Een bank, een tafel en misschien wat stoelen. Een kastje of kast, wellicht een televisie aan de muur of op een kast. Maar heb je ook wel eens aan een sta op stoel gedacht? Deze stoelen tillen jouw avondje voor de televisie of met een goed boek naar een heel ander niveau. Je ligt comfortabel en zet de stoel in de houding die jij fijn vindt.

Leuk voor in de keuken
Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een vaatwasser in de keuken. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de afwas na een heerlijke maaltijd. Je zet de vuile vaat gewoon in de machine en deze doet het werk. Heb je weinig ruimte, dan is dat geen probleem. Er zijn namelijk verschillende mini-vaatwasmachines te krijgen. Deze zet je neer op een plankje of op het aanrecht. Je kan er niet heel veel vaat in kwijt, maar het gaat je zeker helpen.

Koop dit voor in de slaapkamer
In de slaapkamer is maar één meubel echt belangrijk: het bed. De kamer is immers bedoeld om in te slapen. Uit onderzoek is gebleken dat je minder goed slaapt wanneer je op jouw bed ook gebruik maakt van je telefoon. Het lezen van een boek of het kijken van je favoriete serie in bed geeft hetzelfde effect. Overweeg daarom om een relaxfauteuil in je slaapkamer te zetten. Hier kan je nog rustig even op zitten voordat je echt gaat slapen. Rond hier je laatste zaken af en stap daarna tussen de dekens.

Mag niet ontbreken in de badkamer
Ook de badkamer kan soms wel wat extra’s gebruiken. Vooral in de koude wintermaanden kan het onprettig zijn om uit de warme douchecabine te stappen om je af te drogen. Zorg daarom voor een verwarmd handdoekenrek. Hier hang je je handdoek alvast aan op zodat deze tijdens het douchen lekker warm wordt. Bovendien droogt een natte handdoek in een mum van tijd op aan dit rek. Een perfecte toevoeging aan jouw badkamer!


[Sponsored artikel]Links

www.meubelzorg.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, zitmeubel, lounge, loungeset, bank, zit, stoel, fauteuil, relaxfauteuil, sta-op stoel, bankstel, #meubelzorg, #fauteuil, #relaxfauteuil, #staop, #staopstoel, #staophulp

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden