Loungen met Ibiza

Maandag 30 mei 2022

Deze maand lanceert Hartman zijn eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset, genaamd Ibiza. De serie is gemaakt met het oog op gemak en flexibiliteit.
Loungen met Ibiza
Loungen met Ibiza Loungen met Ibiza

Hartman is op zoek gegaan naar een concept dat meegroeit met de verschillende fasen in het leven. Van student tot starter. Als stel of als gezin, de Ibiza past hierbij. De loungeset is uit te breiden van balkonset, naar royale hoekbank en alles wat daar tussenin zit. Doordat de loungeset modulair is en de tafels zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem is de set altijd aan te passen.

 

De kunststof loungeset wordt, net als de Sophie kuipstoelen van het bedrijf, gemaakt in onze eigen fabriek in Losser, Twente. Er worden voor de Ibiza maar liefst negen mallen gebruikt. De capaciteit van de productiefaciliteit is hiervoor opgeschaald met een extra lijn én gloednieuwe spuitmachines. Met de uitbreiding zijn er zeven extra matrijzen ontwikkeld. Jaarlijks kan Hartman nu +/- 500.000 producten maken. Het frame van deze kunststof loungeset lijn is 100% recyclebaar. De kussens zijn gemaakt van 100% Olefin doek met een waterafstotende finish. De hoes is door middel van een rits afneembaar en wasbaar. Op de kussens geeft het bedrijf garantie van twee jaar en vijf jaar op het frame.

 

De nieuwe set maakt deel uit van het lookbook 2022, een inspiratiemagazine voor consumenten. Het lookbook is fullscreen online te bekijken en via de website fysiek op te vragen. Hartman is een exposant op Spoga+gafa en te vinden in hal 10.2.Links

www.hartman.nl
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, garden, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse, #hartman, #Ibiza

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden