LF Koninklijk

Dinsdag 31 mei 2022

Na bijna een decennium heeft nu ook stoffenmerk LF Trading het brevet van Belgisch hofleverancier ontvangen.
LF Koninklijk
LF Koninklijk

LF Selection werd bijna een halve eeuw geleden opgericht door Filip Lievens en heeft sindsdien de kunst van het stofferen geperfectioneerd. De ambachtslieden van LF Selection beheersen de technieken om antieke stoelen en hedendaagse designmeubels te restaureren en te fabriceren. LF Selection heeft een eigen handgemaakte collectie, maar werkt voornamelijk samen aan op maat gemaakte meubels voor interieurontwerpers over de hele wereld. Sinds 2013 mag het bedrijf zich hofleverancier noemen van het Belgische Koninklijk Huis.

 

LF Trading is het eigen stoffenmerk dat in 2007 ontstond. Dit wordt sinds sinds juli 2020 door dochter Michèle Lievens geleid. In navolging van haar ouders diende zij een aanvraag in om hofleverancier te worden. Deze titel werd anderhalf jaar geleden toegekend, maar vanwege de coronacrisis duurde het tot begin mei voordat Michèle het brevet van hofleverancier uit handen van van koningin Mathilde ontving (foto 1). LF Trading levert stoffen voor de gordijnen van de koninklijke paleizen in Brussel en Laken. Volgens Michèle opent de onderscheiding daarnaast makkelijker deuren in het buitenland.

 

Sinds eind 2021 wordt LF Selection geleid door Stieven Victor (foto 2) die na vijf jaar als ceo bij Inside Blinds nu mede eigenaar van het bedrijf is.Links

www.insideblinds.com
www.lfselection.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, meubelstof, textiel, gordijn, wandbekleding, #shadowinside, #insideblinds, #lfselection, #lftrading

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden