LF Koninklijk

Dinsdag 31 mei 2022

Na bijna een decennium heeft nu ook stoffenmerk LF Trading het brevet van Belgisch hofleverancier ontvangen.
LF Koninklijk
LF Koninklijk

LF Selection werd bijna een halve eeuw geleden opgericht door Filip Lievens en heeft sindsdien de kunst van het stofferen geperfectioneerd. De ambachtslieden van LF Selection beheersen de technieken om antieke stoelen en hedendaagse designmeubels te restaureren en te fabriceren. LF Selection heeft een eigen handgemaakte collectie, maar werkt voornamelijk samen aan op maat gemaakte meubels voor interieurontwerpers over de hele wereld. Sinds 2013 mag het bedrijf zich hofleverancier noemen van het Belgische Koninklijk Huis.

 

LF Trading is het eigen stoffenmerk dat in 2007 ontstond. Dit wordt sinds sinds juli 2020 door dochter Michèle Lievens geleid. In navolging van haar ouders diende zij een aanvraag in om hofleverancier te worden. Deze titel werd anderhalf jaar geleden toegekend, maar vanwege de coronacrisis duurde het tot begin mei voordat Michèle het brevet van hofleverancier uit handen van van koningin Mathilde ontving (foto 1). LF Trading levert stoffen voor de gordijnen van de koninklijke paleizen in Brussel en Laken. Volgens Michèle opent de onderscheiding daarnaast makkelijker deuren in het buitenland.

 

Sinds eind 2021 wordt LF Selection geleid door Stieven Victor (foto 2) die na vijf jaar als ceo bij Inside Blinds nu mede eigenaar van het bedrijf is.Links

www.insideblinds.com
www.lfselection.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, meubelstof, textiel, gordijn, wandbekleding, #shadowinside, #insideblinds, #lfselection, #lftrading

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden