Lots of Textiles en Brinkhaus

Woensdag 07 september 2022

Lots of Textiles vertegenwoordigt sinds 1 augustus jongstleden alle sales activiteiten voor Brinkhaus dekbedden en hoofdkussens in Nederland!
Lots of Textiles en Brinkhaus

Brinkhaus is in Warendorf (Duitsland) in 1847 begonnen en sindsdien is er veel bereikt en veranderd. Gedurende deze 175 jaar heeft het bedrijf te maken gehad met nieuwe markten, nieuwe behoeftes en nieuwe uitdagingen. Brinkhaus heeft altijd op een flexibele, innovatieve manier hier gehoor aan kunnen geven, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Alle producten hebben een eigen verhaal en daarmee een uniek advies, met een volgens het bedrijf uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

 

De producten worden volgens Brinkhaus gemaakt in overeenstemming met de meest recente ontwikkelingen en technieken en voldoen aan de behoeftes en wensen van de klant, Hoogwaardige materialen en vullingen van over de hele wereld worden toegepast en verwerkt in de producten. Deze worden momenteel wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht.

 

De afgelopen jaren heeft het Duitse merk de Nederlandse markt direct vanuit Duitsland bediend en heeft in Nederland een stabiel aantal partners die zeer loyaal zijn aan en graag werken met het merk. Per 1 augustus is Lots of Textiles het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt. Het bedrijf uit Almelo van de in beddengoed zeer ervaren Arjan den Ouden (werkzaam geweest bij onder meer Bonna, Jade, Smellink en Haton) is trots op deze samenwerking en enorm gemotiveerd om met de Brinkhaus collectie aan de slag te gaan. Er zijn diverse plannen, waaronder deelname aan diverse beurzen:

 

DWI Vakdagen (De Woonindustrie) te Nieuwegein

- 11, 12 en 13 september 2022

- 19 en 20 september 2022

 

Meubelbeurs Brussel

- 6, 7, 8 en 9 november 2022Links

www.brinkhaus.de
www.lotsoftextiles.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.meubelbeurs.be

Tags

nieuws, interieur, merk, vertegenwoordiging, Benelux, kussens, dekbedden, bedtextiel, bedden, comfort,luxe, materiaal, collectie, #brinkhaus, #lotsoftextiles, #dwi, #meubelbeursbrussel, #bonna, #jade, #smellink, #haton

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden