Lindura, de bijzondere houten vloer

Woensdag 13 maart 2024

Lindura houten vloer van Meister heeft een aantal bijzondere eigenschappen, waardoor deze geschikt is voor alledaagse uitdagingen.
Lindura, de bijzondere houten vloer
Lindura, de bijzondere houten vloer Lindura, de bijzondere houten vloer Lindura, de bijzondere houten vloer Lindura, de bijzondere houten vloer

Foto 1: Eik natuur schelpenwit - 2: Eik authentic greige - 3: Eik classic olijfgrijs - 4: Eik levendig - 5: Eik levendig creme

 

De vloerencollectie Lindura van het merk Meister van de Duitse fabrikant Meisterwerke bestaat uit natuurlijke houten vloeren die duurzaam, robuust en geschikt voor alledaagse uitdagingen is. Dit is precies wat Lindura de houten vloer van de toekomst maakt. In vergelijking met standaard meerlaags parket wordt voor het Lindura-oppervlak slechts 1/8 van het waardevolle hout als grondstof gebruikt. Voor de productie van Lindura wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Wood-Powder-technologie. Wood Powder is een fijn poeder gemaakt van houtvezels en minerale componenten dat wordt versmolten met de toplaag van echt hout om een ​​extreem duurzaam oppervlak te vormen.

 

Dankzij de zeer lage warmteweerstand is Lindura ook perfect te gebruiken op vloerverwarming. Dit betekent dat zelfs bij een zwevende installatie de warmte snel door de vloer de ruimte in dringt. Dat bespaart energie!

 

Vanwege de extreem harde Wood-Powder-laag kan de Lindura houten vloer niet op de klassieke manier worden afgeschuurd. Maar ook deze vloer kan worden gerenoveerd: bij natuurgeoliede oppervlakken simpelweg door ze opnieuw te oliën (ook gedeeltelijk), bij de mat gelakte varianten met behulp van het Bona Recoat System.

 

Lindura houten vloer is verkrijgbaar bij Heditex, de distributeur van Meister.Links

www.meisterwerke.com
www.heditex.com
www.meister.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, woodpowder, pefcgecertificeerd, duratecnature, formaat, plank, distributie, groothandel, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #meisterdesign, #lindura

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden