Lezingen en primeur voor Showup

Donderdag 16 januari 2020

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 vindt de voorjaarseditie van Showup plaats. In Expo Haarlemmermeer zijn dan weer vele bedrijven uit de home-, gifts- & kidsbranche te vinden.
Lezingen en primeur voor Showup

Tussen de 350 verschillende exposanten van Showup zijn bekende namen als Bloomingville, Kitsch Kitchen, Knit Factory en Royal Delft, maar ook nieuwkomers. Eén van hen is Ignore (zie foto) deze in Amsterdam gevestigde ontwerpstudio ontwerpt, ontwikkelt en distribueert meubels en interieuraccessoires met een minimalistische draai. Het label werkt alleen met Nederlandse ontwerpers en is tijdens Showup voor het eerst op Nederlandse bodem te zien.

 

Naast nieuws van de exposanten bied Showup ook opnieuw het lezingenprogramma Listenup. Met onder meer een lezing van trendwatcher Marie-Gon over Kleur en vorm en hoe zij de identiteit van een merk bepalen. Nieuwe namen in het programma van deze editie zijn Marieke Eyskoot en Hilde Francq. Wat is de invloed van feminisme op ons interieur? Welke kleur wordt na 'millennial pink' een trend? Trendwatcher en kleurexpert Hilde Francq van trendbureau Francq Colors geeft antwoord en toont welke materialen, kleuren, vormen en texturen musthaves zijn voor het interieur in de lente en zomer van 2020. Duurzame lifestyle-expert en auteur van Dit is een goede gids Marieke Eyskoot geeft praktische en positieve tips over groen leven en ondernemen.

 

Showup vindt plaats op zondag 2 en maandag 3 februari van 10-18 uur.

 Links

www.showup.nl
www.ignoreamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #showup2020, #showup20

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden