Decorette wordt Homed in Duitsland

Donderdag 16 januari 2020

Decorette wordt onder de naam Homed in de Duitse markt gelanceerd tijdens een beurs van moeder EK/servicegroup.
Decorette wordt Homed in Duitsland

Decorette, een formule van Euretco's dochter DGN-Retail, heeft een volwaardige Homed voorbeeldwinkel opgebouwd in de showroom van moederbedrijf EK/Servicegroup in Bielefeld. Deze blijft het gehele jaar staan ten behoeve de acquisitie in Duitsland. Homed werd begin vorig jaar aangekondigd als een shop-in-shop presentatie voor de dhz-ketens van DGN, Hubo en Multimate.
 
'Gedegen onderzoek bevestigde ons idee dat Decorette een gat in de Duitse woningtextielbranche zou kunnen vullen. De naamswijziging voor de Duitse markt is echt alleen dat, een naamswijziging. Het assortiment, de kwaliteit én de service die men van Decorette gewend is blijven gehandhaafd,' aldus Angela van Dongen, Manager Decorette (foto, links).
 
Decorette is opgericht in 1972 en werkt samen met achttien labels op het gebied van interieur en heeft een uitgebreide private label collectie.Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #homed, #decorette

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden