Decorette wordt Homed in Duitsland

Donderdag 16 januari 2020

Decorette wordt onder de naam Homed in de Duitse markt gelanceerd tijdens een beurs van moeder EK/servicegroup.
Decorette wordt Homed in Duitsland

Decorette, een formule van Euretco's dochter DGN-Retail, heeft een volwaardige Homed voorbeeldwinkel opgebouwd in de showroom van moederbedrijf EK/Servicegroup in Bielefeld. Deze blijft het gehele jaar staan ten behoeve de acquisitie in Duitsland. Homed werd begin vorig jaar aangekondigd als een shop-in-shop presentatie voor de dhz-ketens van DGN, Hubo en Multimate.
 
'Gedegen onderzoek bevestigde ons idee dat Decorette een gat in de Duitse woningtextielbranche zou kunnen vullen. De naamswijziging voor de Duitse markt is echt alleen dat, een naamswijziging. Het assortiment, de kwaliteit én de service die men van Decorette gewend is blijven gehandhaafd,' aldus Angela van Dongen, Manager Decorette (foto, links).
 
Decorette is opgericht in 1972 en werkt samen met achttien labels op het gebied van interieur en heeft een uitgebreide private label collectie.Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #homed, #decorette

Gerelateerd nieuws
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŰ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden