Disc van Heatsail en Studio Piet Boon

Donderdag 16 januari 2020

Studio Piet Boon slaat de handen ineen met Heatsail, een specialist in outdoor heating. Op IMM is het resultaat van deze samenwerking, Heatsail Disc, voor het eerst te zien.
Disc van Heatsail en Studio Piet Boon

De wens om meer tijd buiten door te brengen, gedurende alle seizoenen, vraagt volgens Piet Boon om producten die dit comfort kunnen bieden. Dankzij de Disc lamp worden volgens het bedrijf de dagen verlengd. Heatsail verzorgt de technische kern, een lamp met geïntegreerd verwarmingssysteem. Studio Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp.

 

De studio definieerde drie hoofdcomponenten; de basis, de boog en de kap, opnieuw. Door met proporties te spelen, te kijken naar specifieke esthetische verhouding en vorm, heeft het ontwerp volgens de ontwerpstudio een geheel eigen Piet Boon handschrift gekregen. De Heatsail Disc is vervaardigd uit RVS en aluminium en beschikbaar in vier ingetogen kleuren, passend bij het Piet Boon kleurenpalet.

 

De Piet Boon by Heatsail Disc is tijdens IMM (nog tot 19 januari) te zien in hal 2.2 en vanaf voorjaar 2020 verkrijgbaar.Links

www.heatsail.com
www.pietboon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, verlichting, lamp, armatuur, buitenverlichting, outdoor, #pietboon, #heatsail

Gerelateerd nieuws
Geluidsdempende U van Axolight
Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden