Leddesign van Japth

Maandag 27 mei 2019

Tijdens de designweek in Milaan introduceerde het Nederlands designlabel Japth verschillende nieuwe modellen. Het label maakt in zijn armaturen optimaal gebruik van de mogelijkheden die ledverlichting biedt.
Leddesign van Japth
Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth

Volgens Japth trok vooral het model Kingpin (foto 1) de aandacht van de bezoeker. Dit model ging in Milaan in primeur. Deze nieuwe hanglamp is ontworpen door ontwerpersduo Daphna Laurens en doet zijn naam eer aan. De lamp wordt gekenmerkt door een centrale 'spil' waar vanuit de lamp zich vertakt. Op deze manier schijnt hij alle richtingen op.

 

Japth heeft echter veel andere bijzondere modellen. Wheel (foto 2), is gebaseerd op de faschinatie met het wiel en is er in twee maten. In Milaan was ook een nieuwe staande variant van deze lamp te zien. Calidora (foto 3) is een eigenzinnige hanglamp die de mogelijkheden van LED optimaal benut. De inspiratie is afkomstig van de grote bladeren van de Calidora plant. Minimas (foto 4) is een stijlvolle hanglamp van glas, die zich kenmerkt door zijn bijzondere lichtprojectie. Minimas is er in drie maten. Tray (foto 5) biedt uitgebalanceerde verlichting voor boven de tafel. Maar je kunt er volgens Japth ook 'prima je robotverzameling of keukenkruiden op kwijt.'

 Links

www.japth.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, led, design, dutchdesign, masterly, milaan, designweek, #japth

Gerelateerd nieuws
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden