Leddesign van Japth

Maandag 27 mei 2019

Tijdens de designweek in Milaan introduceerde het Nederlands designlabel Japth verschillende nieuwe modellen. Het label maakt in zijn armaturen optimaal gebruik van de mogelijkheden die ledverlichting biedt.
Leddesign van Japth
Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth

Volgens Japth trok vooral het model Kingpin (foto 1) de aandacht van de bezoeker. Dit model ging in Milaan in primeur. Deze nieuwe hanglamp is ontworpen door ontwerpersduo Daphna Laurens en doet zijn naam eer aan. De lamp wordt gekenmerkt door een centrale 'spil' waar vanuit de lamp zich vertakt. Op deze manier schijnt hij alle richtingen op.

 

Japth heeft echter veel andere bijzondere modellen. Wheel (foto 2), is gebaseerd op de faschinatie met het wiel en is er in twee maten. In Milaan was ook een nieuwe staande variant van deze lamp te zien. Calidora (foto 3) is een eigenzinnige hanglamp die de mogelijkheden van LED optimaal benut. De inspiratie is afkomstig van de grote bladeren van de Calidora plant. Minimas (foto 4) is een stijlvolle hanglamp van glas, die zich kenmerkt door zijn bijzondere lichtprojectie. Minimas is er in drie maten. Tray (foto 5) biedt uitgebalanceerde verlichting voor boven de tafel. Maar je kunt er volgens Japth ook 'prima je robotverzameling of keukenkruiden op kwijt.'

 Links

www.japth.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, led, design, dutchdesign, masterly, milaan, designweek, #japth

Gerelateerd nieuws
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
 
Natuzzi presenteert Deep
lees verder
Interieur naar 2021
Terwijl de meeste beurzen vanaf september - met gepaste maatregelen tegen corona - weer verwachten door te kunnen gaan, geldt dat niet voor Interieur 2020 in oktober.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden