Afdrogen met een Rembrandt

Maandag 27 mei 2019

In het kader van het jaar van Rembrandt maakte Knit Factory een speciale gebreide keukendoek. Deze doek heeft een finaleplaats behaald voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum.
Afdrogen met een Rembrandt

De keukendoek, die wellicht in het Rijksmuseum te zien is, werd speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. De Knit Factory gebruikte de werken van Rembrandt als inspiratie voor het breimotief en de contrasterende kleuren. De fabrikant van interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk en stof heeft net als Rembrandt Nederlandse wortels. De (keuken)doek is gemaakt in één van de laatste breifabrieken van Nederland.

 

Maar liefst 8.390 producten werden ingezonden voor de zomertentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’. Op 21 mei werd bekend dat de inzending van de Knit Factory behoort tot de finalisten. De komende maanden wordt beslist welke inzendingen in de tentoonstelling te zien zijn. Op 15 juli, de verjaardag van Rembrandt, wordt de tentoonstelling feestelijk geopend en is de eindselectie bekend.

 

De Knit Factory is in 2019 verder nog te zien op de vakbeurzen Trendz in Gorinchem (25-26 augustus), en Showup in Vijfhuizen (1-2 september).Links

www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, keukendoek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, Rembrandt, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory #rembrandt, #rijksmuseum

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden