Afdrogen met een Rembrandt

Maandag 27 mei 2019

In het kader van het jaar van Rembrandt maakte Knit Factory een speciale gebreide keukendoek. Deze doek heeft een finaleplaats behaald voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum.
Afdrogen met een Rembrandt

De keukendoek, die wellicht in het Rijksmuseum te zien is, werd speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. De Knit Factory gebruikte de werken van Rembrandt als inspiratie voor het breimotief en de contrasterende kleuren. De fabrikant van interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk en stof heeft net als Rembrandt Nederlandse wortels. De (keuken)doek is gemaakt in één van de laatste breifabrieken van Nederland.

 

Maar liefst 8.390 producten werden ingezonden voor de zomertentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’. Op 21 mei werd bekend dat de inzending van de Knit Factory behoort tot de finalisten. De komende maanden wordt beslist welke inzendingen in de tentoonstelling te zien zijn. Op 15 juli, de verjaardag van Rembrandt, wordt de tentoonstelling feestelijk geopend en is de eindselectie bekend.

 

De Knit Factory is in 2019 verder nog te zien op de vakbeurzen Trendz in Gorinchem (25-26 augustus), en Showup in Vijfhuizen (1-2 september).Links

www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, keukendoek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, Rembrandt, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory #rembrandt, #rijksmuseum

Gerelateerd nieuws
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden