Afdrogen met een Rembrandt

Maandag 27 mei 2019

In het kader van het jaar van Rembrandt maakte Knit Factory een speciale gebreide keukendoek. Deze doek heeft een finaleplaats behaald voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum.
Afdrogen met een Rembrandt

De keukendoek, die wellicht in het Rijksmuseum te zien is, werd speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. De Knit Factory gebruikte de werken van Rembrandt als inspiratie voor het breimotief en de contrasterende kleuren. De fabrikant van interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk en stof heeft net als Rembrandt Nederlandse wortels. De (keuken)doek is gemaakt in één van de laatste breifabrieken van Nederland.

 

Maar liefst 8.390 producten werden ingezonden voor de zomertentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’. Op 21 mei werd bekend dat de inzending van de Knit Factory behoort tot de finalisten. De komende maanden wordt beslist welke inzendingen in de tentoonstelling te zien zijn. Op 15 juli, de verjaardag van Rembrandt, wordt de tentoonstelling feestelijk geopend en is de eindselectie bekend.

 

De Knit Factory is in 2019 verder nog te zien op de vakbeurzen Trendz in Gorinchem (25-26 augustus), en Showup in Vijfhuizen (1-2 september).Links

www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, keukendoek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, Rembrandt, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory #rembrandt, #rijksmuseum

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden