Afdrogen met een Rembrandt

Maandag 27 mei 2019

In het kader van het jaar van Rembrandt maakte Knit Factory een speciale gebreide keukendoek. Deze doek heeft een finaleplaats behaald voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum.
Afdrogen met een Rembrandt

De keukendoek, die wellicht in het Rijksmuseum te zien is, werd speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. De Knit Factory gebruikte de werken van Rembrandt als inspiratie voor het breimotief en de contrasterende kleuren. De fabrikant van interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk en stof heeft net als Rembrandt Nederlandse wortels. De (keuken)doek is gemaakt in één van de laatste breifabrieken van Nederland.

 

Maar liefst 8.390 producten werden ingezonden voor de zomertentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’. Op 21 mei werd bekend dat de inzending van de Knit Factory behoort tot de finalisten. De komende maanden wordt beslist welke inzendingen in de tentoonstelling te zien zijn. Op 15 juli, de verjaardag van Rembrandt, wordt de tentoonstelling feestelijk geopend en is de eindselectie bekend.

 

De Knit Factory is in 2019 verder nog te zien op de vakbeurzen Trendz in Gorinchem (25-26 augustus), en Showup in Vijfhuizen (1-2 september).Links

www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, keukendoek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, Rembrandt, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory #rembrandt, #rijksmuseum

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden