Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Vrijdag 24 mei 2019

Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Afgelopen zaterdag 18 mei verrichte Hästens-liefhebber Barry Atsma samen met Freek Fidder de officiële opening van de winkel aan de Meent. De collectie handgemaakte Hästens-bedden inclusief accessoires en linnengoed is er verkrijgbaar. De Hästens Store Rotterdam is na 's-Gravenhage in december 2017, het derde filiaal van het familiebedrijf Fidder dat sinds 1972 bestaat.

Het is het de 21ste winkel voor het Zweedse Hästens in Nederland, dat ineens een groeispurt heeft ingezet. In het afgelopen half jaar werden er al nieuwe winkels geopend in Alkmaar, Ede en Zwolle. Hästens Country Manager Jos de Werd: 'We zijn heel trots dat we weer terug zijn in Rotterdam. Wij geloven dat we samen met onze partners organische groei kunnen realiseren door slim te kijken naar het huidige aanbod en waar dat aangevuld kan worden.'

Tijdens het openingsweekend kon Rotterdam kennismaken met de nieuwe winkel en het merk Hästens en haar bedden. Zo kwam een Hästens-beddenmaker over uit Zweden om te laten zien hoe de bedden met de hand gemaakt worden.
Links

www.hastens.com
www.hastens.com/nl/store/netherlands/rotterdam/meent

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, retail, winkel, outlet keten, #hastens, #haestens, #fidder, #fidderslapen, #slaapkennerfidder

Gerelateerd nieuws
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden