Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Vrijdag 24 mei 2019

Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Afgelopen zaterdag 18 mei verrichte Hästens-liefhebber Barry Atsma samen met Freek Fidder de officiële opening van de winkel aan de Meent. De collectie handgemaakte Hästens-bedden inclusief accessoires en linnengoed is er verkrijgbaar. De Hästens Store Rotterdam is na 's-Gravenhage in december 2017, het derde filiaal van het familiebedrijf Fidder dat sinds 1972 bestaat.

Het is het de 21ste winkel voor het Zweedse Hästens in Nederland, dat ineens een groeispurt heeft ingezet. In het afgelopen half jaar werden er al nieuwe winkels geopend in Alkmaar, Ede en Zwolle. Hästens Country Manager Jos de Werd: 'We zijn heel trots dat we weer terug zijn in Rotterdam. Wij geloven dat we samen met onze partners organische groei kunnen realiseren door slim te kijken naar het huidige aanbod en waar dat aangevuld kan worden.'

Tijdens het openingsweekend kon Rotterdam kennismaken met de nieuwe winkel en het merk Hästens en haar bedden. Zo kwam een Hästens-beddenmaker over uit Zweden om te laten zien hoe de bedden met de hand gemaakt worden.
Links

www.hastens.com
www.hastens.com/nl/store/netherlands/rotterdam/meent

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, retail, winkel, outlet keten, #hastens, #haestens, #fidder, #fidderslapen, #slaapkennerfidder

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
CFO Beter Bed gewipt
De Raad van Commissarissen van Beter Bed Holding heeft de heer Hugo van den Ochtend (foto) ontheven van zijn taken en verantwoordelijkheden als financieel directeur (CFO).
lees verder
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden