Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Vrijdag 24 mei 2019

Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store

Afgelopen zaterdag 18 mei verrichte Hästens-liefhebber Barry Atsma samen met Freek Fidder de officiële opening van de winkel aan de Meent. De collectie handgemaakte Hästens-bedden inclusief accessoires en linnengoed is er verkrijgbaar. De Hästens Store Rotterdam is na 's-Gravenhage in december 2017, het derde filiaal van het familiebedrijf Fidder dat sinds 1972 bestaat.

Het is het de 21ste winkel voor het Zweedse Hästens in Nederland, dat ineens een groeispurt heeft ingezet. In het afgelopen half jaar werden er al nieuwe winkels geopend in Alkmaar, Ede en Zwolle. Hästens Country Manager Jos de Werd: 'We zijn heel trots dat we weer terug zijn in Rotterdam. Wij geloven dat we samen met onze partners organische groei kunnen realiseren door slim te kijken naar het huidige aanbod en waar dat aangevuld kan worden.'

Tijdens het openingsweekend kon Rotterdam kennismaken met de nieuwe winkel en het merk Hästens en haar bedden. Zo kwam een Hästens-beddenmaker over uit Zweden om te laten zien hoe de bedden met de hand gemaakt worden.
Links

www.hastens.com
www.hastens.com/nl/store/netherlands/rotterdam/meent

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, retail, winkel, outlet keten, #hastens, #haestens, #fidder, #fidderslapen, #slaapkennerfidder

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden