Nieuwe ontwerpen van Moooi

Vrijdag 24 mei 2019

Moooi introduceert twee nieuwe ontwerpen. De Plant kroonluchter, van Kranen/Gille en de de Liberty tafel van Atelier van Lieshout.
Nieuwe ontwerpen van Moooi
Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi

De twee nieuwe designs van Moooi werden officieel gelanceerd in de New York Brand Store tijdens de New York Design week. Vanaf nu zijn zij in de hele wereld te zien in de brand stores van het bedrijf. De Liberty table is een schoolvoorbeeld van kunst die is omgezet in een design object. De strakke lijnen en het stevige hout roepen een gevoel van nostalgie op en een verlangen naar het plattelandsleven, maar combineren dit met moderne luxe. De tafel is gemaakt uit Amerikaans walnoothout.

 

De kroonluchter Plant is een onderdeel van een kleine collectie van verschillende 'plant' designs die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor het NoordBrabants Museum. De filosofie achter de kroonluchter is de imitatie van natuurlijke structuren. De takken van de kroonluchter groeien en spreiden zich uit in verschillende richtingen, maar komen weer samen in bevroren koepels van licht.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Hemelse verlichting bij Ilfari
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden