Nieuwe ontwerpen van Moooi

Vrijdag 24 mei 2019

Moooi introduceert twee nieuwe ontwerpen. De Plant kroonluchter, van Kranen/Gille en de de Liberty tafel van Atelier van Lieshout.
Nieuwe ontwerpen van Moooi
Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi

De twee nieuwe designs van Moooi werden officieel gelanceerd in de New York Brand Store tijdens de New York Design week. Vanaf nu zijn zij in de hele wereld te zien in de brand stores van het bedrijf. De Liberty table is een schoolvoorbeeld van kunst die is omgezet in een design object. De strakke lijnen en het stevige hout roepen een gevoel van nostalgie op en een verlangen naar het plattelandsleven, maar combineren dit met moderne luxe. De tafel is gemaakt uit Amerikaans walnoothout.

 

De kroonluchter Plant is een onderdeel van een kleine collectie van verschillende 'plant' designs die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor het NoordBrabants Museum. De filosofie achter de kroonluchter is de imitatie van natuurlijke structuren. De takken van de kroonluchter groeien en spreiden zich uit in verschillende richtingen, maar komen weer samen in bevroren koepels van licht.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden