Nieuwe ontwerpen van Moooi

Vrijdag 24 mei 2019

Moooi introduceert twee nieuwe ontwerpen. De Plant kroonluchter, van Kranen/Gille en de de Liberty tafel van Atelier van Lieshout.
Nieuwe ontwerpen van Moooi
Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi Nieuwe ontwerpen van Moooi

De twee nieuwe designs van Moooi werden officieel gelanceerd in de New York Brand Store tijdens de New York Design week. Vanaf nu zijn zij in de hele wereld te zien in de brand stores van het bedrijf. De Liberty table is een schoolvoorbeeld van kunst die is omgezet in een design object. De strakke lijnen en het stevige hout roepen een gevoel van nostalgie op en een verlangen naar het plattelandsleven, maar combineren dit met moderne luxe. De tafel is gemaakt uit Amerikaans walnoothout.

 

De kroonluchter Plant is een onderdeel van een kleine collectie van verschillende 'plant' designs die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor het NoordBrabants Museum. De filosofie achter de kroonluchter is de imitatie van natuurlijke structuren. De takken van de kroonluchter groeien en spreiden zich uit in verschillende richtingen, maar komen weer samen in bevroren koepels van licht.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden