Klaar bij Leolux

Woensdag 11 november 2020

Leolux introduceert een bijzonder met de mond geblazen bijzettafeltje, Klaar. Het tafeltje is een samenwerking tussen Leolux, ontwerpers Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum.
Klaar bij Leolux
Klaar bij Leolux Klaar bij Leolux

Elke exemplaar van Klaar is zoals gezegd uniek, ieder tafeltje wordt namelijk met de mond geblazen. Er kunnen daarom ook kleine belletjes en andere imperfecties in het glas te zien zijn. Leolux vertelt in een persbericht dat Studio Truly Truly drie kleurschema’s voor Klaar ontwierp (foto 2), dit zijn Nougat, Lapis en Mottle, de dikte van het glas varieert tussen 4 en 10mm. Op foto 1 zijn naast Klaar ook bank Guadalupe van Christian Werner (in 2016 gepresenteerd op de IMM in Keulen) en fauteuil Cream van TrulyTruly te zien.

 

Op elk tafeltje is een gravure van het Glasmuseum aangebracht, om de klant eraan te herinneren dat het een kunstobject in huis heeft. Klaar kost € 1.295.Links

www.leolux.com
www.studiotrulytruly.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #studiotrulytruly, #glasmuseum

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden