Introducties en aanvullingen Umage

Woensdag 23 augustus 2023

Umage presenteert dit najaar verschillende nieuwe ontwerpen en verbeterde kleuren.
Introducties en aanvullingen Umage
Introducties en aanvullingen Umage Introducties en aanvullingen Umage Introducties en aanvullingen Umage Introducties en aanvullingen Umage

De Socialite collectie bestaat uit een barkruk en een counterkruk. De Socialite (foto 1) is gemaakt van massief eikenhout en afgewerkt met een stijlvolle messing voetensteun en haak, om een jas of tas aan op te hangen. Met een gebogen zitting en een voetsteun in messing is het ontwerp volgens Umage gemaakt om comfortabel te zitten, of je nu cocktails drinkt in een hotelbar of geniet van een informeel samenzijn bij het aanrecht.

 

De Heart'n'Soul collectie (foto 2) is een collectie waar vorm en functie elkaar. Met de toevoeging van Fenix® nanolaminaat tafelbladen op de Heart'n'Soul eettafel en consoletafel, worden hun functionaliteit en duurzaamheid naar nieuwe hoogten gebracht, zo zegt Umage. Om de bestaande uitvoering in eiken aan te vullen, introduceert het bedrijf drie kleuren: Wolkengrijs, mosgroen en obsidiaanzwart.

 

Umage introduceert vier nieuwe kleuren van de eigen Horizons stoffen in de collecties The Reader en A Conversation Piece (foto 3). De kleuren - zomerglans, mokka, ochtendweiden en mandarijn – staan voor de wisselende seizoenen. De Horizons stoffen zijn gerecycled van plastic afval en gecertificeerd met Global Recycled Standard en Standard 100 van Oeko-Tex, waardoor ze voldoen aan strenge sociale en milieu-eisen.

 

Om te zorgen voor een designkeuze die past bij diverse behoeften en stijlen, verwelkomt Umage zes nieuwe deurvarianten in de One More Look spiegelcollectie (foto 4); nuance rose, nuance orange, nuance mist, nuance olive, volledig eiken en de Venetiaanse rieten deur. De spiegel is voorzien van een legplank en een kastje met een handspiegel en een leren dienblad.

 

De haak Butterflies (foto 5) heeft twee vleugels en is ontworpen voor het ophangen van jassen en sjaals. Butterflies is nu verkrijgbaar in een reeks nieuwe kleuren die volgens Umage in elk interieur passen: nuance oranje, nuance roos, nuance mist en nuance olijf.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, #umage, #vitacopenhagen

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden