Lowbudget make-over badkamer

Dinsdag 22 augustus 2023

[Sponsored artikel] - De badkamer is voor velen een louter praktische ruimte. Maar het ook fijn als de badkamer een aangename ruimte is die leuk is aangekleed. Met deze tips geef jij je badkamer een make-over zonder je bankrekening leeg te plunderen!
Lowbudget make-over badkamer

De badkamer gebruiken we om ons klaar te maken, te douchen en naar de wc te gaan. Maar als deze er leuk uitziet is dat wel zo fijn. We nemen er ten slotte af en toe een ontspannend bad en ook ‘s ochtends is het leuker om ons klaar te maken in een mooie badkamer. Zo geef je je badkamer een lowbudget make-over:

Kies nieuw badkamertextiel
Zachte badhanddoeken, een fluffy badmat en een fleurig douchegordijn zorgen er in een handomdraai voor dat je badkamer er weer wat leuker uitziet. Investeer hier dus eens in als je je badkamer een make-over wilt geven. Badkamertextiel vind je al voor een heel schappelijke prijs in verschillende interieurwinkels. Bovendien is het fijn als je één set handdoeken koopt in dezelfde kleur in plaats van een verzameling verschillende handdoeken in je kast te bewaren. Wil je het helemaal afmaken, koop dan een gezellige kamerjas om ‘s ochtends aan te doen terwijl je je klaarmaakt.

Opgeruimd staat netjes
Wanneer je je badkamer steeds netjes en opgeruimd houdt zal deze veel serener aanvoelen dan wanneer er overal handdoeken, kleren, lege flessen shampoo en dergelijke rondslingeren. Doe dus je best om alles netjes op te bergen. Je kan eventueel een leuk badkamerrek kiezen om naast je douche of bad te zetten. Daarin kun je al je zeep, shampoo en dergelijke ordelijk bewaren. Je kan ook een mandje kopen om op de rand of in de hoek van je bad te zetten en om al je wasgerief in te steken. Om je badkamer een nieuwe look te geven kan je ook een mooie schaal of dienblad kopen waarop je flesjes parfum, dagcrèmes en dergelijke op kan uitstallen. Dit zorgt meteen voor een luxueuze uitstraling en het is ook handig want zo heb je al je verzorgingsproducten op één plaats verzameld.

Accessoires maken het af
Net zoals bij andere ruimtes in huis, maken accessoires je badkamer echt af. Ga dus eens op pad en ga op zoek naar decoratieve spiegels, een mooie plant, geurstokjes voor naast de wc, fotokaders en eender welke andere accessoires die jij mooi vindt. Zolang ze maar bij je badkamer passen en een meerwaarde zijn voor je interieur. Een tip? Het is altijd leuk om een persoonlijke touch aan een kamer toe te voegen. Kader bijvoorbeeld een familiefoto in en hangt hem aan de muur! Je kan ook voor elk gezinslid een kapstok aan de muur hangen met een leuk naamkaartje erboven, om kamerjassen en handdoeken aan te hangen.


[Sponsored artikel]Links

www.zesso.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, bad, badtextiel, badmode, badmat, badderen, badkamer, badjas, douchegordijn, handdoek, badhanddoek, badkamerrek, mandje, spiegel, decoratie, accessoire, kapstok, #zesso

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden