Interieurs uit Barcelona

Dinsdag 04 oktober 2022

In Barcelona vind je volgens uitgeverij Lannoo schitterende woningen en gebouwen, die hand in hand gaan met de unieke persoonlijkheid van de stad. Barcelona Interiors dompelt je onder in deze plaatselijke stijl en prachtige interieurs.
Interieurs uit Barcelona
Interieurs uit Barcelona Interieurs uit Barcelona

De 25 projecten die besproken worden in dit eerste boek uit een geheel nieuwe reeks, laten zien dat Barcelona meer dan ooit een smeltkroes is van stijlen, persoonlijke verhalen en van studio's die met hun interieurs de magie en charme, de rust en kalmte van de Middellandse Zee uitstralen.

 

Barcelona Interiors is een viering van kleurrijke patroontegeltjes, Catalaanse gewelven, hoge plafonds en de kleur wit maar ook van de onverschrokkenheid van de avant-garde en van gedurfd eclecticisme. Dat allemaal achter de gevels van de stad Barcelona.

 

Barcelona Interiors | Carolina Amell, Gala Mora | ISBN/EAN 978 940 148 5586 | hardback | 256 blz. | 290x230 | € 49,99 | Engelstalig.

 

Het is hier direct bij de Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #barcelonainteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden