Interieurs uit Barcelona

Dinsdag 04 oktober 2022

In Barcelona vind je volgens uitgeverij Lannoo schitterende woningen en gebouwen, die hand in hand gaan met de unieke persoonlijkheid van de stad. Barcelona Interiors dompelt je onder in deze plaatselijke stijl en prachtige interieurs.
Interieurs uit Barcelona
Interieurs uit Barcelona Interieurs uit Barcelona

De 25 projecten die besproken worden in dit eerste boek uit een geheel nieuwe reeks, laten zien dat Barcelona meer dan ooit een smeltkroes is van stijlen, persoonlijke verhalen en van studio's die met hun interieurs de magie en charme, de rust en kalmte van de Middellandse Zee uitstralen.

 

Barcelona Interiors is een viering van kleurrijke patroontegeltjes, Catalaanse gewelven, hoge plafonds en de kleur wit maar ook van de onverschrokkenheid van de avant-garde en van gedurfd eclecticisme. Dat allemaal achter de gevels van de stad Barcelona.

 

Barcelona Interiors | Carolina Amell, Gala Mora | ISBN/EAN 978 940 148 5586 | hardback | 256 blz. | 290x230 | € 49,99 | Engelstalig.

 

Het is hier direct bij de Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #barcelonainteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden