Cursus perspectief tekenen op iPad

Maandag 03 oktober 2022

Interieurontwerper Tessa Pellemans, van Tessaas interieuradvies en –ontwerp, heeft naar eigen zeggen de eerste Nederlandse cursus perspectief tekenen op de Ipad voor interieurprofessionals ontwikkeld.
Cursus perspectief tekenen op iPad

Deze cursus wordt maandag 3 oktober gelanceerd op www.interieurtekenenopdeipad.nl. Door middel van vijftien meetekenvideo’s neemt Pellemans de cursist aan de hand, om stap stap voor stap het perspectief tekenen op de Ipad te leren. De cursus is online en volledig in eigen tempo te volgen. Cursisten krijgen na aanschaf van de cursus een jaar lang toegang tot de online omgeving en kunnen de videolessen volgen.

 

Daarnaast kunnen ze terecht in de besloten Instagram community waar vragen worden beantwoord en tips en tricks worden gedeeld. Het tekenen van perspectieven op de Ipad is de opvolger van de cursus Interieurtekenen op de Ipad, die al door meer dan 170 cursisten is gevolgd. Volgens Pellemans behoudt de tekenaar door het tekenen op de Ipad de eigen (teken)stijl in een sfeervol interieurontwerp, en is het geen ‘koude’ computertekening. Interieurs op deze manier ontwerpen, is het interieurtekenen van de toekomst, zo zegt zij.

 

Op verzoek geeft Pelleman de cursus ook op locatie aan woon- en interieurwinkels. Dit deed ze onder meer bij Beauhome te Weert, Homestede in Heemstede, Refri te Weert, Wijen wonen en slapen Nederweert, Schoonhoven keukens en interieur en Woonarsenaal te Oisterwijk. Daarnaast organiseerde ze ook zelf een live-cursus, waarbij de cursisten in vier weken tijd de fijne kneepjes van het interieurtekenen op de iPad bijgebracht kregen.

 

Een impressie van de cursus is te zien via deze link.Links

www.interieurtekenenopdeipad.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichtingskunde, interieuradvies, interieurontwerp, cursus, opleiding, training, interieurtekenen, #Tessaasinterieuradvies

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
 
Meer MDXL nieuws
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden