Interieurs uit Barcelona

Dinsdag 04 oktober 2022

In Barcelona vind je volgens uitgeverij Lannoo schitterende woningen en gebouwen, die hand in hand gaan met de unieke persoonlijkheid van de stad. Barcelona Interiors dompelt je onder in deze plaatselijke stijl en prachtige interieurs.
Interieurs uit Barcelona
Interieurs uit Barcelona Interieurs uit Barcelona

De 25 projecten die besproken worden in dit eerste boek uit een geheel nieuwe reeks, laten zien dat Barcelona meer dan ooit een smeltkroes is van stijlen, persoonlijke verhalen en van studio's die met hun interieurs de magie en charme, de rust en kalmte van de Middellandse Zee uitstralen.

 

Barcelona Interiors is een viering van kleurrijke patroontegeltjes, Catalaanse gewelven, hoge plafonds en de kleur wit maar ook van de onverschrokkenheid van de avant-garde en van gedurfd eclecticisme. Dat allemaal achter de gevels van de stad Barcelona.

 

Barcelona Interiors | Carolina Amell, Gala Mora | ISBN/EAN 978 940 148 5586 | hardback | 256 blz. | 290x230 | € 49,99 | Engelstalig.

 

Het is hier direct bij de Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #barcelonainteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden