Interieurs uit Barcelona

Dinsdag 04 oktober 2022

In Barcelona vind je volgens uitgeverij Lannoo schitterende woningen en gebouwen, die hand in hand gaan met de unieke persoonlijkheid van de stad. Barcelona Interiors dompelt je onder in deze plaatselijke stijl en prachtige interieurs.
Interieurs uit Barcelona
Interieurs uit Barcelona Interieurs uit Barcelona

De 25 projecten die besproken worden in dit eerste boek uit een geheel nieuwe reeks, laten zien dat Barcelona meer dan ooit een smeltkroes is van stijlen, persoonlijke verhalen en van studio's die met hun interieurs de magie en charme, de rust en kalmte van de Middellandse Zee uitstralen.

 

Barcelona Interiors is een viering van kleurrijke patroontegeltjes, Catalaanse gewelven, hoge plafonds en de kleur wit maar ook van de onverschrokkenheid van de avant-garde en van gedurfd eclecticisme. Dat allemaal achter de gevels van de stad Barcelona.

 

Barcelona Interiors | Carolina Amell, Gala Mora | ISBN/EAN 978 940 148 5586 | hardback | 256 blz. | 290x230 | € 49,99 | Engelstalig.

 

Het is hier direct bij de Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #barcelonainteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden