Ideale metgezel

Vrijdag 20 augustus 2021

De bank Rolf Benz Volo is de ideale metgezel voor een flexibel leven. Hij straalt luxueuze lichtheid uit, biedt het hoogste comfort en kan steeds opnieuw worden vormgegeven.
Ideale metgezel
Ideale metgezel

Het leven zit vol veranderingen, met name nu in deze tijd. We zijn op zoek naar een nieuw perspectief of we relaxen op een andere manier. De bank Volo van Rolf Benz is de ideale metgezel voor een flexibel leven. Hij straalt luxueuze lichtheid uit, biedt het hoogste comfort en kan steeds opnieuw worden vormgegeven.

 

Volo heet je welkom met een royaal kussenplatform, dat op een fijn, bekleed frame en sierlijke poten rust. Het bankprogramma maakt harmonieuze indelingen mogelijk in alle denkbare afmetingen. Daarbij kan elk los element naar keuze vrij in de ruimte staan of gekoppeld worden.

 

De bank is leverbaar in twee zithoogtes (41 en 44 cm) en beschikt over een royale zitdiepte die met een rugrol kan worden aangepast en comfortabel leunen mogelijk maakt. Er is keuze uit twee zitkwaliteiten: Comfort Lounge de Luxe voor degenen die van ongedwongen zitten houden en comfort Lounge Plus voor mensen die liever een rechte uitstraling zien.

 

Ook qua vormgeving biedt Volo veel ruimte voor eigen ontwerpen. Er kan worden gekozen voor verschillende bekledingen voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrol of alles in dezelfde uitvoering.

Bij de poten is eveneens speelruimte voor persoonlijke voorkeuren. Naast zwart en umbragrijs kan ook okerbeige worden gekozen. Daarmee maken de designers van Labsdesign uit Hamburg gebruik van de voorliefde van de huidige periode voor warme metaaltinten.

 

Alle meubels van Rolf Benz zijn Made in Germany.Links

www.rolf-benz.com
www.rolf-benz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, meubel, zitmeubel, stoel, fauteuil, voetenbank, hocker, tafel, eettafel, slaapbank, logeerbed, bank, bankstel lounge, loungebank, kussenplatform, flexibel, zithoogtes, Rolf Benz, #rolfbenz, #volo

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden