Totaalinrichting met Showup

Maandag 23 augustus 2021

Van een huis een thuis maken kan voor de een makkelijk zijn, maar is voor de ander erg uitdagend. Volgens de organisatie van vakbeurs Showup is het de kunst om persoonlijke en unieke items in huis te halen.
Totaalinrichting met Showup
Totaalinrichting met Showup Totaalinrichting met Showup

Tijdens het evenement, op 5 en 6 september 2021 in Expo Haarlemmermeer, kan de bezoeker veel gevestigde en nieuwe merken bezoeken. Dit betreft veelal (woon)accessoires maar Showup heeft ook daarnaast veel diversiteit te bieden.

 

De Vloerkledenwinkel biedt karpetten, van bekende gevestigde namen, maar ook van het eigen Mono Rugs. Van dit merk is op foto 1 een voorbeeld te zien uit de Dutch Masters collectie. Met de Design Your Own tool kan de klant zijn eigen vloerkleed ontwerpen. Er is de keuze uit 200 kleuren, formaten en materialen.

 

Het Belgische Tone (foto 2) vertegenwoordigt verf op Showup. De kleurencollectie van het bedrijf bestaat uit 40 trendkleuren. Een misschien meer traditioneel Showup product is de Caravel Candle Holder van Spring Copenhagen (foto 3). De B2B-verkoop gaat via 2Gethertrends.

 

Ook naar Showup? Registreren voor een specifieke dag en tijdsslot (09:00-13:30 of 14:00-19:00) kan nu via de website.Links

www.momorugs.com
www.showup.nl
www.springcopenhagen.com
www.two-gether.nl
www.vloerkledenwinkel.nl
www.wearetone.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #momorugs, #springcopenhagen, #twogether, #vloerkledenwinkel, #wearetone

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden