Deens design in Woonindustrie

Maandag 23 augustus 2021

Showroomcentrum De Woonindustrie (DWI) heeft er weer een nieuwe exposant bij. Het Deens bedrijf CasÝ Furniture levert een breed assortiment aan meubelen met Deens design.
Deens design in Woonindustrie

Groothandel Casø Furniture levert meubels aan winkels in Denemarken, Scandinavië en kan ook de rest van Europa bedienen. 95% Van de producten houdt het bedrijf op voorraad, waardoor Casø Furniture wekelijks kan leveren. Nu is het bedrijf dus ook in DWI te vinden.

 

Het assortiment van Casø Furniture bestaat uit een breed assortiment meubelen met een licht en elegant ontwerp. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan detail en verdeelt het aanbod in verschillende series. Zo is de Living-serie er voor degenen die goede kwaliteit willen in het dagelijks leven zonder er een fortuin aan uit te geven. Deze serie bestaat op zichzelf bestaande producten, die allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten.

 

Van zondag 12-14 september en op 20–21 september vinden opnieuw de Najaarsvakdagen plaats in DWI (De Woonindustrie). Dan vindt ook opnieuw de Vakbeurs Slapen plaats, waar zich zo'n 40 merken en bedrijven op het gebied van slapen presenteren.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.casoefurniture.dk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen, #casoefurniture

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden