Hout Pro Plus groeit

Woensdag 23 april 2014

Meubelfabrikanten, meubelmakers, voor iedereen die professioneel met hout werkt en het nog niet wist: er komt een nieuwe Benelux-beurs. Hout Pro Plus of korter HoutPro+. Begin november in 's-Hertogenbosch of korter Den Bosch.
Hout Pro Plus groeit

Dit was vorig jaar overigens al bekend gemaakt. Kortgeleden liet de organisatie weten dat de beurs, die van 4-7 november in de Brabanthallen plaatsvindt, inmiddels 83 exposanten telt.

HoutPro+ is een initiatief van 33 prominente exposanten uit de sector. Zij waren ontevreden over de beurs 'Hout', georganiseerd door VNU Exhibitions in Ahoy Rotterdam. Nadat de beurs in 2012 al was gecanceld, is haar poging om met een vernieuwde formule onder de naam 'Hout & Meer' het tij te keren inmiddels ook gestopt, zo laat VNU Exhibitions op de website www.houtenmeer.nl weten.
Opvallend is dat VNU hierbij Hout Pro Plus als alternatief voor de sector noemt, feitelijk de concurrent die er voor heeft gezorgd dat Hout & Meer van de markt is gehaald. VNU geeft de uit onderzoek geconstateerde belabberde marktperspectieven als reden voor het stopzetten op.

Claever, die door de 33 exposanten als organisator van Hout Pro Plus werd gevraagd, is optimistischer. Deze ziet wel kansen voor de beurs, wat de resultaten tot nu toe lijken te bewijzen. Overigens zijn er nog wel de nodige plekken beschikbaar. Op dit moment is ruim 6.000 netto vierkante meter verhuurd op een totale bruto oppervlakte van 12.000.

Links

www.houtproplus.nl
www.claever.be
www.houtenmeer.nl

Tags

hout, meubel, vloer, Hpro+, Hout Pro Plus

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Fritz Hansen upcycled plasticafval
N02 Recycle is Fritz Hansens nieuwe, veelzijdige stoel die bestaat uit geŘpcycled plasticafval. Het is de allereerste stoel van het bedrijf in gekleurd en gerecycleerd polypropyleen.
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden