Hout Pro Plus groeit

Woensdag 23 april 2014

Meubelfabrikanten, meubelmakers, voor iedereen die professioneel met hout werkt en het nog niet wist: er komt een nieuwe Benelux-beurs. Hout Pro Plus of korter HoutPro+. Begin november in 's-Hertogenbosch of korter Den Bosch.
Hout Pro Plus groeit

Dit was vorig jaar overigens al bekend gemaakt. Kortgeleden liet de organisatie weten dat de beurs, die van 4-7 november in de Brabanthallen plaatsvindt, inmiddels 83 exposanten telt.

HoutPro+ is een initiatief van 33 prominente exposanten uit de sector. Zij waren ontevreden over de beurs 'Hout', georganiseerd door VNU Exhibitions in Ahoy Rotterdam. Nadat de beurs in 2012 al was gecanceld, is haar poging om met een vernieuwde formule onder de naam 'Hout & Meer' het tij te keren inmiddels ook gestopt, zo laat VNU Exhibitions op de website www.houtenmeer.nl weten.
Opvallend is dat VNU hierbij Hout Pro Plus als alternatief voor de sector noemt, feitelijk de concurrent die er voor heeft gezorgd dat Hout & Meer van de markt is gehaald. VNU geeft de uit onderzoek geconstateerde belabberde marktperspectieven als reden voor het stopzetten op.

Claever, die door de 33 exposanten als organisator van Hout Pro Plus werd gevraagd, is optimistischer. Deze ziet wel kansen voor de beurs, wat de resultaten tot nu toe lijken te bewijzen. Overigens zijn er nog wel de nodige plekken beschikbaar. Op dit moment is ruim 6.000 netto vierkante meter verhuurd op een totale bruto oppervlakte van 12.000.

Links

www.houtproplus.nl
www.claever.be
www.houtenmeer.nl

Tags

hout, meubel, vloer, Hpro+, Hout Pro Plus

Gerelateerd nieuws
Reïncarnatie Pantonova
Carin (foto links), dochter van ontwerper Verner Panton, en Joakim Lassen (foto rechts), de huidige directeur van en zoon van de oprichter van Montana, hebben een meubel uit 1971 opnieuw op de markt gebracht.
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden