Bereikbaarheid

Woensdag 23 april 2014

De telefonische bereikbaarheid van Ons Huis en Interieurjournaal.com is de afgelopen tijd niet optimaal geweest. Op dit moment functioneert echter alles weer zoals het hoort.
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Na een interne verhuizing binnen ons pand is de oude telefooncentrale verwijderd en een tijdelijke voorziening aangebracht. Naar nu blijkt is er één van de binnenkomende lijnen daarbij 'kwijtgeraakt'. Het zou dus kunnen dat deze niet werd opgenomen, terwijl het opnieuw bellen naar hetzelfde nummer er voor zorgde dat u daarna wél te woord werd gestaan.

 

De interne verhuizing was nodig vanwege een grondige opknapbeurt van het pand aan Biltstraat uit 1865, waar de uitgeverij reeds bijna 65 jaar gevestigd is.

De verbouwing is naar verwachting overigens pas in juni gereed, dus we hopen dat de bouw de bereikbaarheid niet opnieuw hindert.Links

www.onshuis.nl

Tags

Bereikbaarheid, Utrecht, Biltstraat, kantoor, Ons Huis, telefonisch, telefoon, fax

Gerelateerd nieuws
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Trendz Najaar: beleving centraal
Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden