Bereikbaarheid

Woensdag 23 april 2014

De telefonische bereikbaarheid van Ons Huis en Interieurjournaal.com is de afgelopen tijd niet optimaal geweest. Op dit moment functioneert echter alles weer zoals het hoort.
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Na een interne verhuizing binnen ons pand is de oude telefooncentrale verwijderd en een tijdelijke voorziening aangebracht. Naar nu blijkt is er één van de binnenkomende lijnen daarbij 'kwijtgeraakt'. Het zou dus kunnen dat deze niet werd opgenomen, terwijl het opnieuw bellen naar hetzelfde nummer er voor zorgde dat u daarna wél te woord werd gestaan.

 

De interne verhuizing was nodig vanwege een grondige opknapbeurt van het pand aan Biltstraat uit 1865, waar de uitgeverij reeds bijna 65 jaar gevestigd is.

De verbouwing is naar verwachting overigens pas in juni gereed, dus we hopen dat de bouw de bereikbaarheid niet opnieuw hindert.



Links

www.onshuis.nl

Tags

Bereikbaarheid, Utrecht, Biltstraat, kantoor, Ons Huis, telefonisch, telefoon, fax

Gerelateerd nieuws
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
 
Licht en natuur bij Kundalini
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder
 
Zumi noviteiten tijdens Architect@Work
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden