Hornbach vloeren geopend

Zaterdag 27 november 2021

Hornbach heeft vrijdag 26 november een nieuwe retailformule in Nederland gelanceerd. In Kerkrade opende de eerste vestiging van Hornbach Vloeren.
Hornbach vloeren geopend
Hornbach vloeren geopend Hornbach vloeren geopend Hornbach vloeren geopend

De Hornbach vloerenwinkel heeft een oppervlakte van zo'n zevenduizend vierkante meter. Klanten kunnen er onder meer terecht voor laminaat, tegels, houten vloeren, vloerbedekking, pvc en gietvloeren - in alle soorten en maten. Ook is er gereedschap te vinden om een vloer aan te leggen, net als toebehoren als ondervloeren en lijmen. Het totale assortiment omvat zo'n twintigduizend verschillende artikelen.

 

Ook is er een zogenoemde Design & Trend-galerie van achthonderd vierkante meter. 'We bieden klanten volop inspiratie,' zegt algemeen directeur Evert de Goede. 'Ook is het mogelijk om een VR-bril op te zetten. Ideaal dat je met behulp van deze techniek kunt zien hoe een vloer in jouw woonkamer eruitziet.' Klanten kunnen er ook vrijblijvend 3D-tekeningen laten maken. Wie niet handig is, kan een beroep doen op een montageteam.

 

De komende jaren zullen er meer van dit soort winkels in Nederland verschijnen, zegt De Goede. 'We zien volop kansen voor deze formule, die potentie heeft in het hele land.'

 

Bron: RetailtrendsLinks

www.hornbach.nl
www.hornbach.nl/hornbach-vloeren/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, leggen, speciaalzaak, doehetzelf, keten, retail, winkel, dhz, doehetzelf, leggers, laminaat, pvc, lvt, tegel, vloer, tapijt, parket, lijm, gereedschap, #hornbach, #hornbachvloeren

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden