Hogenkamp verlaat DWI

Zaterdag 09 september 2023

Na 16 jaar vertrekt commercieel manager Jan Hogenkamp (49) bij De Woonindustrie (DWI), vanaf 1 november gaat hij een nieuwe uitdaging aan.
Hogenkamp verlaat DWI

De Woonindustrie (DWI) vierde dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Een simpele rekensom leert dat Jan Hogenkamp (foto) dus al meer dan de helft van deze tijd bij het inkoopcentrum werkte. Mede onder zijn leiding veranderde het centrum in Nieuwegein van het Home Trade Center (HTC) in De Woonindustrie.

 

De afgelopen 16 jaar zette Hogenkamp zich met veel enthousiasme in voor de ontwikkeling van het centrum. Hij zag als geen ander het potentieel van DWI. Het leiden van een bedrijf als dit, met zoveel verschillende meningen en belangen, was echter altijd een uitdaging. Toch wist Hogenkamp veel problemen te overwinnen, zoals het faillissement van een van de moederbedrijven, de boycotactie van inkopers in 2014 en de recente coronacrisis. De Woonindustrie wist toen een goede manier te vinden om toch bezoekers te kunnen ontvangen.

 

Inmiddels telt het centrum 150 exposanten en is van een typisch meubelcentrum veranderd in een interieurcentrum met een totaalaanbod. In het centrum zijn nu verlichting, slapen, woningtextiel, woonaccessoires en domotica te vinden en het is het vaste honk voor onder meer stylistenvereniging BNS Crisp. Ondanks initiële tegenstand zijn consumenten regelmatig welkom om inspiratie op te doen tijdens speciale dagen, gekoppeld aan de Vakdagen.

 

Hogenkamp vertrekt naar Facilitylinq, een internationale dienstverlener op het gebied van kantoormeubilair. Hier zal hij als general manager deel uitmaken van het managementteam. Wie hem nog op zijn huidige werkplek wil bezoeken kan natuurlijk de Vakdagen bezoeken, die van 10–13 september plaatsvinden, of op één van de Marketdays langsgaan.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, personalia, vertrek, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden