Heimtex positief voor editie 2022

Maandag 21 juni 2021

De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
Heimtex positief voor editie 2022
Heimtex positief voor editie 2022 Heimtex positief voor editie 2022

De sector staat te popelen om te gaan en verlangt naar een terugkeer op het internationale toneel. Persoonlijke gesprekken, fysieke productpresentaties en waardevolle inspiratie – de roep om een ​​internationale en veelzijdige ontmoetingsplek voor de sector klinkt zeven maanden voor de volgende geplande beurseditie van Heimtextil luid en duidelijk.

 

Op dit moment bieden de dalende corona-besmettingscijfers, evenals de bijbehorende stappen om de beperkingen te versoepelen en bedrijven open te stellen, goede reden voor optimisme in binnen- en buitenland. 'Eindelijk kunnen we licht aan het einde van de tunnel zien. En hoewel dit geen reden voor euforie is, geeft het ons een solide basis om een ​​positieve benadering te kiezen. We hebben uitstekende contacten met onze internationale klanten die een grote behoefte hebben uitgesproken aan persoonlijke ontmoetingen, een directe uitwisseling van informatie en nieuwe indrukken,' zegt Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies, Messe Frankfurt.

 

Dat blijkt ook uit het geruststellend hoge aantal inschrijvingen dat al binnen is na ruim een ​​jaar pandemie en met nog zeven maanden te gaan voordat de toonaangevende vakbeurs voor huis- en contracttextiel weer haar deuren opent. Zo is ongeveer 80% van de exposanten op Heimtextil 2020 geïnteresseerd om deel te nemen aan de komende editie van de beurs.

 

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in design is het hoogtepunt van het evenementenprogramma in 2022 opnieuw de inspiratieruimte Trend Space in hal 4.0. De komende editie zal laten zien hoe de pandemie ons leven heeft veranderd en dus ook de manier waarop we onze huizen inrichten. Daarbij zal bijzondere aandacht worden besteed aan het megathema ‘Nieuw werk’, dat met nieuwe facetten zal worden bezien. Net als in het verleden is de directeur van de Trend Space Anja Bisgaard Gaede en haar team van Spott Trends & Business.

 

Op dit ogenblik biedt de Heimtex ook digitale platforms als Future Materials Libraryen Nextrade.Links

www.nextrade.market
www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #tendence, #messefrankfurt, #nexttrade, #nextrademarket, #futurematerialslibrary

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden