Heimtex positief voor editie 2022

Maandag 21 juni 2021

De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
Heimtex positief voor editie 2022
Heimtex positief voor editie 2022 Heimtex positief voor editie 2022

De sector staat te popelen om te gaan en verlangt naar een terugkeer op het internationale toneel. Persoonlijke gesprekken, fysieke productpresentaties en waardevolle inspiratie – de roep om een ​​internationale en veelzijdige ontmoetingsplek voor de sector klinkt zeven maanden voor de volgende geplande beurseditie van Heimtextil luid en duidelijk.

 

Op dit moment bieden de dalende corona-besmettingscijfers, evenals de bijbehorende stappen om de beperkingen te versoepelen en bedrijven open te stellen, goede reden voor optimisme in binnen- en buitenland. 'Eindelijk kunnen we licht aan het einde van de tunnel zien. En hoewel dit geen reden voor euforie is, geeft het ons een solide basis om een ​​positieve benadering te kiezen. We hebben uitstekende contacten met onze internationale klanten die een grote behoefte hebben uitgesproken aan persoonlijke ontmoetingen, een directe uitwisseling van informatie en nieuwe indrukken,' zegt Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies, Messe Frankfurt.

 

Dat blijkt ook uit het geruststellend hoge aantal inschrijvingen dat al binnen is na ruim een ​​jaar pandemie en met nog zeven maanden te gaan voordat de toonaangevende vakbeurs voor huis- en contracttextiel weer haar deuren opent. Zo is ongeveer 80% van de exposanten op Heimtextil 2020 geïnteresseerd om deel te nemen aan de komende editie van de beurs.

 

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in design is het hoogtepunt van het evenementenprogramma in 2022 opnieuw de inspiratieruimte Trend Space in hal 4.0. De komende editie zal laten zien hoe de pandemie ons leven heeft veranderd en dus ook de manier waarop we onze huizen inrichten. Daarbij zal bijzondere aandacht worden besteed aan het megathema ‘Nieuw werk’, dat met nieuwe facetten zal worden bezien. Net als in het verleden is de directeur van de Trend Space Anja Bisgaard Gaede en haar team van Spott Trends & Business.

 

Op dit ogenblik biedt de Heimtex ook digitale platforms als Future Materials Libraryen Nextrade.Links

www.nextrade.market
www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #tendence, #messefrankfurt, #nexttrade, #nextrademarket, #futurematerialslibrary

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden