Hipzo Living nieuw in DWI

Vrijdag 18 juni 2021

De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
Hipzo Living nieuw in DWI

Hipzo Living is in 2020 opgericht. Het jonge bedrijf maakt en levert metalen wanddecoratie, dat geheel gemaakt wordt in Twente, van het ontwerp, het snijden van het materiaal tot het verzenden. Om verder te groeien gaat het de onderneming nu exposeren in trade center DWI (De Woonindustrie).

 

Hier hoopt het bedrijf nieuwe partners te ontmoeten om zaken mee te gaan doen. Hipzo Living is te vinden op standnummer A-A03.Links

www.hipzo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, wand, wanddecoratie, kunstwerk, wanddesign, muur, muurdecoratie, dewoonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #hipzoliving

Gerelateerd nieuws
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Verduurzaming ook bij houtkachels
[Sponsored artikel] - Dat traditionele houthaarden niet het meest milieuvriendelijk zijn is algemeen bekend. Hoe het met de duurzaamheid van moderne houthaarden is gesteld, lees je in dit artikel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden