Hipzo Living nieuw in DWI

Vrijdag 18 juni 2021

De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
Hipzo Living nieuw in DWI

Hipzo Living is in 2020 opgericht. Het jonge bedrijf maakt en levert metalen wanddecoratie, dat geheel gemaakt wordt in Twente, van het ontwerp, het snijden van het materiaal tot het verzenden. Om verder te groeien gaat het de onderneming nu exposeren in trade center DWI (De Woonindustrie).

 

Hier hoopt het bedrijf nieuwe partners te ontmoeten om zaken mee te gaan doen. Hipzo Living is te vinden op standnummer A-A03.Links

www.hipzo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, wand, wanddecoratie, kunstwerk, wanddesign, muur, muurdecoratie, dewoonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #hipzoliving

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden