Schalen met een gouden tintje

Maandag 21 juni 2021

Kodanska is een glasbedrijf uit Denemarkens. Elk jaar ontwikkelt eigenaresse Marie Graff verschillende kleine collecties die een passie voor design en kwaliteit combineren met functionaliteit.
Schalen met een gouden tintje
Schalen met een gouden tintje Schalen met een gouden tintje

In december 2020 ging Marie Graff naar Praag om nieuwe technieken te testen met haar vertrouwde glasblazers. Nu is Kodanska klaar om de nieuwe collectie, Havana Banana Bowl te lanceren. Dit is een serie mondgeblazen schalen die volgens het bedrijf wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke kwaliteit en een onderscheidende expressie.

 

Bij de productie van de Havana Banana Bowl-collectie worden alle kleuren handmatig gemengd, wordt zilver- en goudstof met de hand besprenkeld en wordt elk stuk met de mond geblazen en handmatig gevormd, afgerond en gesneden door de individuele glasblazer. De kleuren in de collectie zijn geïnspireerd op Kodanska's lentecollectie van mondgeblazen glazen eieren, Banana Split, Cotton Candy, Banana Green en Banana Pink.

 

Bestellen kan tot dusver alleen bij Kodanska zelf, maar het bedrijf zoekt distributeurs in de Benelux.

 Links

www.kodanska.dk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkel, showroom, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, glazen, schaal, #kodanska

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden