H&M Home opent in Utrecht

Maandag 18 juli 2022

In Hoog Catherijne heeft H&M Home zijn derde stand-alone winkel geopend. In de openingsweek tot 22 juli zijn de kunstwerken en posters van Studio Harte in een gelimiteerde oplage in het filiaal verkrijgbaar.
H&M Home opent in Utrecht
H&M Home opent in Utrecht H&M Home opent in Utrecht

Op zaterdag 16 juli opende de H&M Home Concept store van Hennes & Mauritz (H&M) in Utrecht. De winkel beslaat twee verdiepingen en in totaal 539 vierkante meter. Klanten konden tijdens het openingsweekend op 16 en 17 juli profiteren van een speciale kortingsactie, houtwerk in-store laten graveren en gebruik maken van een borduurservice. De kunst van Studio Harte is dus ook exclusief in de openingsweek te krijgen. 

 

Van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot de kinderkamer en alle ruimtes daartussenin; de nieuwe H&M Home Concept store biedt er producten voor. De architectuur en het winkelontwerp van de nieuwe store zijn geïnspireerd door boetiekhotels. Zo is de entree voorzien van een loungeruimte met een grote kroonluchter en vind je verder in de winkel een met glas omsloten kiosk orangerie. De winkel heeft een houten vloer gekregen die wordt gecombineerd met warme grijze tinten en een open plafond.

 

Tot de vaste diensten in de winkel behoren de klassieke H&M Home monogramservice, waarbij klanten hun favoriete stukken kunnen laten personaliseren, en een in-house bloemistenservice van Bunchery, waarmee klanten hun eigen boeketten kunnen samenstellen met seizoensbloemen en ook planten en droogbloemen kunnen aanschaffen.Links

www.hm.com
www2.hm.com/nl_nl/index.html

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden