H&M Home opent in Utrecht

Maandag 18 juli 2022

In Hoog Catherijne heeft H&M Home zijn derde stand-alone winkel geopend. In de openingsweek tot 22 juli zijn de kunstwerken en posters van Studio Harte in een gelimiteerde oplage in het filiaal verkrijgbaar.
H&M Home opent in Utrecht
H&M Home opent in Utrecht H&M Home opent in Utrecht

Op zaterdag 16 juli opende de H&M Home Concept store van Hennes & Mauritz (H&M) in Utrecht. De winkel beslaat twee verdiepingen en in totaal 539 vierkante meter. Klanten konden tijdens het openingsweekend op 16 en 17 juli profiteren van een speciale kortingsactie, houtwerk in-store laten graveren en gebruik maken van een borduurservice. De kunst van Studio Harte is dus ook exclusief in de openingsweek te krijgen. 

 

Van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot de kinderkamer en alle ruimtes daartussenin; de nieuwe H&M Home Concept store biedt er producten voor. De architectuur en het winkelontwerp van de nieuwe store zijn geïnspireerd door boetiekhotels. Zo is de entree voorzien van een loungeruimte met een grote kroonluchter en vind je verder in de winkel een met glas omsloten kiosk orangerie. De winkel heeft een houten vloer gekregen die wordt gecombineerd met warme grijze tinten en een open plafond.

 

Tot de vaste diensten in de winkel behoren de klassieke H&M Home monogramservice, waarbij klanten hun favoriete stukken kunnen laten personaliseren, en een in-house bloemistenservice van Bunchery, waarmee klanten hun eigen boeketten kunnen samenstellen met seizoensbloemen en ook planten en droogbloemen kunnen aanschaffen.Links

www.hm.com
www2.hm.com/nl_nl/index.html

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden