Opening tradefair weer later

Woensdag 20 juli 2022

De openingsdatum van de Daily Trade Fair in Venlo was reeds twee keer uitgesteld, maar de organisatie heeft deze opnieuw doorgeschoven.
Opening tradefair weer later

De openingsdatum van de Daily Trade Fair, eerst gepland voor voorjaar 2021, was door corona al eerder uitgesteld tot eind vorig jaar. Daarna was deze opnieuw verschoven naar de tweede helft van dit jaar. Maar ook dit komt nog te vroeg: nu is de start in januari 2023 gepland.

Vorig week was er opnieuw inspiratiemiddag georganiseerd met standhouders, partners en geïnteresseerden voor dit beursconcept voor hospitality, home, gift en garden professionals in Venlo.

De ontwikkeling van alle plannen voor de Daily Trade Fair blijken toch weer meer tijd te kosten dan de organisatie eerder voor ogen had. Samen met de standhouders werd er daarom gebrainstormd over de marsroute richting een opening in januari 2023.

Directeur Lex Ebus: 'Ik ben enorm trots op het deelnemersveld dat al met ons mee doet. We zijn kritisch in wie we aanhaken en zijn op zoek naar pareltjes voor ons concept. Tijdens onze bijeenkomst blijkt dat dit al goed lukt. Er is een hele goede saamhorigheid, deelnemers denken actief mee en willen ook hun bijdrage leveren aan de groei van deelnemers. De term 'Standhouder' dekt de lading dan ook al lang niet meer, voortaan noemen we hen 'Ambassadeurs'.'Links

www.dailytradefairvenlo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, uitstel, later, opening, start, #dailytradefair

Gerelateerd nieuws
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden