Nieuwkomers en blijvers DWI

Maandag 11 juli 2022

We gaan warme dagen tegemoet. Ook voor de standhouders van DWI (De Woonindustrie) tijd voor ontspanning. Voor we het weten staan de Najaarsvakdagen echter al weer voor de deur.
Nieuwkomers en blijvers DWI
Nieuwkomers en blijvers DWI Nieuwkomers en blijvers DWI

Op 11-13 & 19-20 september 2022 kunnen bezoekers in DWI weer nieuwe merken en samenwerkingen verwachten. Aya of Sweden (foto 1 Aya 02) heeft voor de Woonindustrie gekozen en is nieuwe exposant op de afdeling slapen.

Net als in het voorjaar is Himolla er ook weer bij tijdens de Vakdagen in september.

 

Op de tweede verdieping is de afdeling accessoires sinds afgelopen mei uitgebreid met meer dan twintig merken van Prospectt zoals onder andere Nkuku, Swedish Tonic, Byon en Neolea (foto 3, Byon).

Ook de merken Uyuni Lighting, Mr. Wattson, Eledea en Ekta Handvaerk van Piffany Copenhagen hebben hier hun intrek genomen (Mr. Wattson foto 2).

 

Dôme Deco en Ter Halle hebben opnieuw het vertrouwen in DWI uitgesproken en de samenwerking verlengd; Dat gelt ook voor partners Nia Academie en BNS Crisp.

 

Van maandag 11 juli t/m vrijdag 2 september is de Woonindustrie tussen 8.30 en 17.00 uur uitsluitend op afspraak met een of meerdere exposanten te bezoeken. Maandag 5 september worden de reguliere Marketdays hervat.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl
www.piffany.eu
www.gusta.nl
www.leeff.com
www.neolea.com
www.originalhome.nl
www.oxious.com
www.prospectt.nl
www.stapelgoed.com
www.vissevasse.com
www.byondesign.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #piffany, #gusta, #leeff, #neolea, #originalhome, #oxious, #prospectt, #stapelgoed, #vissevasse, #byondesign

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden