Nieuwkomers en blijvers DWI

Maandag 11 juli 2022

We gaan warme dagen tegemoet. Ook voor de standhouders van DWI (De Woonindustrie) tijd voor ontspanning. Voor we het weten staan de Najaarsvakdagen echter al weer voor de deur.
Nieuwkomers en blijvers DWI
Nieuwkomers en blijvers DWI Nieuwkomers en blijvers DWI

Op 11-13 & 19-20 september 2022 kunnen bezoekers in DWI weer nieuwe merken en samenwerkingen verwachten. Aya of Sweden (foto 1 Aya 02) heeft voor de Woonindustrie gekozen en is nieuwe exposant op de afdeling slapen.

Net als in het voorjaar is Himolla er ook weer bij tijdens de Vakdagen in september.

 

Op de tweede verdieping is de afdeling accessoires sinds afgelopen mei uitgebreid met meer dan twintig merken van Prospectt zoals o.a. Nkuku, Swedish Tonic, Byon en Neolea (foto 3, Byon).

 Ook de merken Uyuni Lighting, Mr. Wattson, Eledea en Ekta Handvaerk van Piffany Copenhagen hebben hier hun intrek genomen (Mr. Wattson foto 2).

 

Dôme Deco en Ter Halle hebben opnieuw het vertrouwen in DWI uitgesproken en de samenwerking verlengd; Dat gelt ook voor partners Nia Academie en BNS Crisp.

 

Van maandag 11 juli t/m vrijdag 2 september is de Woonindustrie tussen 8.30 en 17.00 uur uitsluitend op afspraak met een of meerdere exposanten te bezoeken. Maandag 5 september worden de reguliere Marketdays hervat.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl
www.piffany.eu
www.gusta.nl
www.leeff.com
www.neolea.com
www.originalhome.nl
www.oxious.com
www.prospectt.nl
www.stapelgoed.com
www.vissevasse.com
www.byondesign.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #piffany, #gusta, #leeff, #neolea, #originalhome, #oxious, #prospectt, #stapelgoed, #vissevasse, #byondesign

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden