Giro door Kettal

Dinsdag 22 juni 2021

Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
Giro door Kettal
Giro door Kettal Giro door Kettal

Het idee achter de Giro collectie, ontworpen door de Belgische Vincent van Duysen, is afkomstig van de Orkey Chair. Dit is een Schotse stoel of fauteuil gemaakt van eikenhout en met een rug van stro. In tegenstelling tot deze klassieker maakt Kettal gebruik van polypropilente touw en industriële productie.

 

Het duurzame materiaal kan tegen alle weersomstandigheden en Giro heeft volgens de fabrikant een zeer comfortabele, gastvrije uitstraling. De combinatie met teak geeft de serie volgens Kettal een heel natuurlijk, authentiek aspect. De collectie bestaat nu uit fauteuils en salontafels, het begin van een brede collectie.

 

Er is veel aandacht aan details besteed. Het patroon van het touw (gedraaid), de dikte, het stiksel en de naaidetails. Maar ook de details van het schrijnwerk, de definitie van de randradius, delen van het teak. In Giro worden verschillende vormen, texturen en materialen gebruikt. Toch smelten alle items volgens Kettal harmonieus samen om een ​​warme, tactiele en aangename sfeer te creëren.Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #giro, #kettal

Gerelateerd nieuws
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden