Giro door Kettal

Dinsdag 22 juni 2021

Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
Giro door Kettal
Giro door Kettal Giro door Kettal

Het idee achter de Giro collectie, ontworpen door de Belgische Vincent van Duysen, is afkomstig van de Orkey Chair. Dit is een Schotse stoel of fauteuil gemaakt van eikenhout en met een rug van stro. In tegenstelling tot deze klassieker maakt Kettal gebruik van polypropilente touw en industriële productie.

 

Het duurzame materiaal kan tegen alle weersomstandigheden en Giro heeft volgens de fabrikant een zeer comfortabele, gastvrije uitstraling. De combinatie met teak geeft de serie volgens Kettal een heel natuurlijk, authentiek aspect. De collectie bestaat nu uit fauteuils en salontafels, het begin van een brede collectie.

 

Er is veel aandacht aan details besteed. Het patroon van het touw (gedraaid), de dikte, het stiksel en de naaidetails. Maar ook de details van het schrijnwerk, de definitie van de randradius, delen van het teak. In Giro worden verschillende vormen, texturen en materialen gebruikt. Toch smelten alle items volgens Kettal harmonieus samen om een ​​warme, tactiele en aangename sfeer te creëren.Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #giro, #kettal

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden