Giro door Kettal

Dinsdag 22 juni 2021

Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
Giro door Kettal
Giro door Kettal Giro door Kettal

Het idee achter de Giro collectie, ontworpen door de Belgische Vincent van Duysen, is afkomstig van de Orkey Chair. Dit is een Schotse stoel of fauteuil gemaakt van eikenhout en met een rug van stro. In tegenstelling tot deze klassieker maakt Kettal gebruik van polypropilente touw en industriële productie.

 

Het duurzame materiaal kan tegen alle weersomstandigheden en Giro heeft volgens de fabrikant een zeer comfortabele, gastvrije uitstraling. De combinatie met teak geeft de serie volgens Kettal een heel natuurlijk, authentiek aspect. De collectie bestaat nu uit fauteuils en salontafels, het begin van een brede collectie.

 

Er is veel aandacht aan details besteed. Het patroon van het touw (gedraaid), de dikte, het stiksel en de naaidetails. Maar ook de details van het schrijnwerk, de definitie van de randradius, delen van het teak. In Giro worden verschillende vormen, texturen en materialen gebruikt. Toch smelten alle items volgens Kettal harmonieus samen om een ​​warme, tactiele en aangename sfeer te creëren.Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #giro, #kettal

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden