Garens en vezels op Heimtextil

Donderdag 08 december 2022

Op de Heimtextil 2023 wordt er een gebundeld assortiment garens, outdoorstoffen en kunstleer aangeboden in hal 4.0.
Garens en vezels op Heimtextil

Op de komende Heimtextil van 10 tot 13 januari bieden fabrikanten en wevers een wereldwijd assortiment vezels en garens voor decoratie- en meubelstoffen - voor het eerst compact en centraal gelegen in een aparte ruimte in hal 4.0. De internationale vakbeurs voor woon- en contracttextiel speelt daarmee in op de groeiende vraag naar textielmaterialen voor het voortraject. In deze omgeving kunnen de bezoekers ook hoogwaardige leveranciers van outdoorstoffen, technisch textiel voor de contractsector en imitatieleer ontmoeten.

 

Natuurlijk, synthetisch of gemengd. Elastisch, duurzaam en functioneel: in hal 4.0 biedt de aanstaande Heimtextil een internationaal aanbod van vezels en garens en afgewerkte decoratie- en meubelstoffen, van het voortraject tot aan de textielafwerking. Reeds gevestigde aanbieders uit het vezel- en garensegment worden in hal 4.0 gebundeld met nieuwe exposanten en centraal gepresenteerd. 'Met dit compacte productassortiment beantwoorden we aan een toenemende behoefte van fabrikanten en retailers: al in het voortraject vorm kunnen geven aan de productontwikkeling. Een holistische kijk in het ontwerpproces wordt steeds belangrijker - vooral voor gestoffeerde meubelen, die is onderworpen aan steeds duurzamere en functionele eisen, te beginnen met de vezel,' zegt Bettina Bär, directeur Heimtextil voor de sector huishoudtextiel.

 

Opvallend in hal 4.0 is de gezamenlijke stand van Trevira CS. Ook vinden architecten, hotelbeslissers en ontwerpers een hoogwaardig assortiment outdoorstoffen, technisch textiel voor de contractsector en kunstleer.

 

Heimtextil vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2023 in Messe Frankfurt.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, duurzaamheid, circulair, vezels, garens, kunstleer, stoffen Heimtextil, heimtex, #heimtex, #Heimtextil,

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden