Garens en vezels op Heimtextil

Donderdag 08 december 2022

Op de Heimtextil 2023 wordt er een gebundeld assortiment garens, outdoorstoffen en kunstleer aangeboden in hal 4.0.
Garens en vezels op Heimtextil

Op de komende Heimtextil van 10 tot 13 januari bieden fabrikanten en wevers een wereldwijd assortiment vezels en garens voor decoratie- en meubelstoffen - voor het eerst compact en centraal gelegen in een aparte ruimte in hal 4.0. De internationale vakbeurs voor woon- en contracttextiel speelt daarmee in op de groeiende vraag naar textielmaterialen voor het voortraject. In deze omgeving kunnen de bezoekers ook hoogwaardige leveranciers van outdoorstoffen, technisch textiel voor de contractsector en imitatieleer ontmoeten.

 

Natuurlijk, synthetisch of gemengd. Elastisch, duurzaam en functioneel: in hal 4.0 biedt de aanstaande Heimtextil een internationaal aanbod van vezels en garens en afgewerkte decoratie- en meubelstoffen, van het voortraject tot aan de textielafwerking. Reeds gevestigde aanbieders uit het vezel- en garensegment worden in hal 4.0 gebundeld met nieuwe exposanten en centraal gepresenteerd. 'Met dit compacte productassortiment beantwoorden we aan een toenemende behoefte van fabrikanten en retailers: al in het voortraject vorm kunnen geven aan de productontwikkeling. Een holistische kijk in het ontwerpproces wordt steeds belangrijker - vooral voor gestoffeerde meubelen, die is onderworpen aan steeds duurzamere en functionele eisen, te beginnen met de vezel,' zegt Bettina Bär, directeur Heimtextil voor de sector huishoudtextiel.

 

Opvallend in hal 4.0 is de gezamenlijke stand van Trevira CS. Ook vinden architecten, hotelbeslissers en ontwerpers een hoogwaardig assortiment outdoorstoffen, technisch textiel voor de contractsector en kunstleer.

 

Heimtextil vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2023 in Messe Frankfurt.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, duurzaamheid, circulair, vezels, garens, kunstleer, stoffen Heimtextil, heimtex, #heimtex, #Heimtextil,

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden