Imm heeft nieuw management duo

Woensdag 07 december 2022

Koelnmesse begint het beursjaar 2023 met een managementduo. Dick Spierenburg, tot nu toe creatief directeur van imm cologne, en Bernd Sanden, tot nu toe directeur van Living Kitchen en Pure Architects vervangen Claire Steinbrück, die sinds 2018 de leiding had over de vakbeurs.
Imm heeft nieuw management duo

De management wijziging heeft volgens Koelnmesse te maken met het nieuwe concept voor de imm cologne en is bedoeld om planningszekerheid te bieden. Momenteel bereidt het team zich voor op de voorjaarseditie, die gepland staat van 4 tot 7 juni 2023.

 

De Nederlandse architect en ontwerper Dick Spierenburg, geboren in 1953 en op de foto rechts, werkt al sinds 2009 voor de imm cologne als creatief directeur en zal in de toekomst ook conceptuele en strategische taken op zich nemen voor de geplande heroriëntatie. Hij heeft in zijn 13 jaar creatieve en conceptuele werk voor Koelnmesse een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de imm cologne van een pure meubelbeurs tot een internationale interieurbeurs. Na Pure Village, Pure Editions, Pure Architects, Pure Platforms en Pure Atmospheres is Pure Galleries zijn nieuwste format.

 

Bernd Sanden, 43 jaar en in bezit van een diploma bedrijfskunde, heeft ook veel Koelnmesse-ervaring. Hij begon zijn carrière bij het bedrijf 16 jaar geleden als Sales Manager en werd in 2017 benoemd tot directeur van Living Kitchen, waar hij een sleutelrol speelde in de ontwikkeling ervan. Daarnaast werkte hij aan internationale projecten in Rusland, China en de VS. Hij zal zich voornamelijk richten op een intensieve dialoog met bedrijven, belangrijke leiders en verenigingen om de strategische koersbepaling en creatieve ideeën van Spierenburg tot leven te brengen.

 Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, management, personeel, personalia, berndsanden, dickspierenburg, #imm, #imm23, #imm2023, #immcologne, #dashaus, #IMM@home, #homemeetsspogaandgafa, #sleepcologne

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden