Frommholz klassiekers via Wemafa

Maandag 11 maart 2019

Meubelfabrikant Wemafa breidt haar aanbod gestoffeerde meubelen uit met twee collecties van het failliete Walter Frommholz.
Frommholz klassiekers via Wemafa

Wemefa uit Kirchlengern gaat de lijnen New Classic en Atelier van Frommholz produceren en op de markt brengen.

In december ging - na eerder het productiebedrijf FPS - ook het distributiebedrijf Walter Frommholz failliet. De modeleigendomsrechten werden door de Frommholz Groep uit de boedel gehouden. Via Wemafa krijgen de succesvolle modellen nu een nieuwe toekomst via een licentieovereenkomst onder het label 'Frommholz - legendary sofas'. Het gaat onder meer om de modellen Calma, Verona, Club (foto; website Frommholz) en York, zo meldt Dennis Wojcinski, verkoopdirecteur van Wemafa in Möbelmarkt.

Naast de klassieke lijn heeft de moderne collectie met leer zich de afgelopen jaren op de markt zeer goed ontwikkeld en wordt nu gecomplementeerd met een premiumcollectie. Volgens Dirk Gieselmann, managing partner zal, zoals al gebruikelijk is bij Wemafa, nu ook de Frommholz-collectie in speciale maten te bestellen zijn.
Links

www.frommholz.de
www.wemafa.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #wemafa

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden