Frommholz klassiekers via Wemafa

Maandag 11 maart 2019

Meubelfabrikant Wemafa breidt haar aanbod gestoffeerde meubelen uit met twee collecties van het failliete Walter Frommholz.
Frommholz klassiekers via Wemafa

Wemefa uit Kirchlengern gaat de lijnen New Classic en Atelier van Frommholz produceren en op de markt brengen.

In december ging - na eerder het productiebedrijf FPS - ook het distributiebedrijf Walter Frommholz failliet. De modeleigendomsrechten werden door de Frommholz Groep uit de boedel gehouden. Via Wemafa krijgen de succesvolle modellen nu een nieuwe toekomst via een licentieovereenkomst onder het label 'Frommholz - legendary sofas'. Het gaat onder meer om de modellen Calma, Verona, Club (foto; website Frommholz) en York, zo meldt Dennis Wojcinski, verkoopdirecteur van Wemafa in Möbelmarkt.

Naast de klassieke lijn heeft de moderne collectie met leer zich de afgelopen jaren op de markt zeer goed ontwikkeld en wordt nu gecomplementeerd met een premiumcollectie. Volgens Dirk Gieselmann, managing partner zal, zoals al gebruikelijk is bij Wemafa, nu ook de Frommholz-collectie in speciale maten te bestellen zijn.
Links

www.frommholz.de
www.wemafa.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, bank, zitmeubel, sofa, lounge, zitbank, zit, failliet, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #frommholz, #wemafa

Gerelateerd nieuws
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden